Rolig dag!

Idag har jag haft en rolig dah. Helt ledig dag att göra vad man vill på.
Vaknade i en säng som inte var min med ingen att krama på imorse. Viktor och jag sov i hans mammas hus eftersom att de är i Kroatien. Och viktor hade redan åkt till jobbet.

Sen gjorde jag mig i ordning och åkte hem. Träffade världens sötaste kille och blev kär vid första ögonkastet. Namnet var Chester och rasen var golden. Såå söt och jättesöt^^
Sen hoppade jag in i en bil med två ursnygga brudar och bilen styrde mot Bofors hotell för en god lunchbuffe. Maten var god och salladsbuffen var super. Sen kom Jossan ut en sväng och prarade lite med oss. Kul att se henne :)

Sen beslöt vi oss för att gå lite på stan och strosade lite. Jag som alltid hittar saker att handla hittade ingenting, förutom spännen på hm, men det gills inte !
Emma hittade ett jättefint halsband med ett fint ordspråk på, vilket jag inte riktigt kommer ihåg nu, men jag gillade det!
och några kylskåpsmagneter om jag inte minns fel :)
Sofia hittade en frään lampa som alla fall jag tyckte passade hennes vardagsrum väldigt bra. :)
och en gullig prydnad också!
Och jaa, jag hittade ju som sagt ingenting. :(
Meen jag ska ju till ikea och marieberg imorn. Då hittar jag nog någontign ^^

Sen åkte Sofia och jag till henne för att hämta Vera och sen blev det en långpromme på nästan två timmar. Götte!
Vera är så goo :)

Mycket finns det att oroa sig för, men det mesta löser sig alltid. Fundera kan man, men trötta inte ut både kropp och hjärna alldles för mkt. "Det ordnar sig, det gör det alltid, det löser sig" :)
Det kommer bli bra ska du se ems, det vet jag ^^

Nu har jag mamma och viktor ätit mat och jag blev proppmätt. Ändå det första jag gör är att ta tag i min nyinköppta godispåse. Jag faller alltid för frestelser. Så har det alltid varit, är och kommer alltid vara :P
Idag fick jag mina böcker som jag beställt på cdon. Pice of cake med leila, massa bakverk och gott, passar mig och en bok om Gordon Ramsey.
Nu ska vi strax åka tillbaka till huset och katterna. Kolla på tv och somna säkert. Är jättetrött. Imorn blire som sagt örebro en sväng. Kul!

Tack för en rolig dag girls :)

Puss

På väg mot Grythyttan

snöar det löv...

Nu mina vänner är det verkligen höst. Många träd börjar skifta sådär fint i rött.

Andra omtentan avklarad. Estetisk gestaltning. Pluggandet gick käpprätt men provet såg nästan exakt ut som det tidigare, så denna gång kanske jag kunde liiite mer. Det kändes inte helt kört. Likaså med livsmedleshygienen. Men men det visar sig.

Så nu är jag glad. Är typ tio kilolättare då ångesten har skakats av. Känns bra, nu må jag bra. Är helt ledig tills måndag och kan göra vad fan jag vill. Bara sova om jag så vill. Men det ska jag såkalart inte.
Strax ska mamma och jag ner på stan och ta en lunch (jag bjuder) Haha.
Senare blir det till linda och vovvarna.
Och ikväll combat. Som kommer nytt snart I hope.

Imorn får vi se vad dagen bjuder på, ev promenad och besök i köket på bofors och mat såklart!, men det visar sig.
Åh vad jag mår bra, och så skiner solen också :) Wohoo





Tjenix!
Puss

Tankspridd

Måste bara sticka in med ytteligare ett inlägg. Ibland tycker jag själv att jag är rätt rolig.
Pratade med Maria på msn som läste mitt tidigare blogg inlägg och blev orolig. Hon menade att rosenrot kunde ta bort effekten av p-piller.

Oj tänkte jag. Bäst att kolla upp det. Viktiga grejer!
Säger att jag brb på msn

Springer upp ur sänger från mitt rum, går upp på övervåningen. Sen när jag kommer ner till mitt rum igen med min tallrik med fil och sätter mig i sängen så kom jag på vad det egentligen var jag skulle hämta där uppe... Haha!
Då började jag asgarva åt mig själv. Det går utför. Endast tjugo år ;)

Maria blev såklart inte förvånad, utan frågade bara.. "tankspridd?"

Haha

Lättpåverkad

Jag är verkligen en lättpåverkad person. Vilken situation det än gäller så påverkas jag nästan jämt. Just nu är jag väldigt påverkad av att behöva plugga så hårt iför tentorna, (sista imorn) Så jag pluggar igenting istället. Lät konstigt, men förstår alla fall. Jag blir så orolig i hela kroppen, ingen ro alls. Bara försöker förtränga. Det jagar mig i sömnen. Igår kväll var jag väldigt trött, tog i så på combatpasset, var nog bla. därför. Somnade runt 12 Och ni vet när det känns som att man är vaken hela natten och inte kan sova fast man troligtvis sover lite ändå. Var typ som att jag drömde att jag var vaken. Hörde massa konstiga ljud från övervåningen, som att det gick nån däruppe. Mamma sa att hon var uppe en kortis och drack mjölk. Men det jag upplevde var väldigt länge. Men sen drömde jag väl antagligen.. Eller så spökar det. Vem vet.
Kände mig helt skakig innan jag somnade, hade jag ställt mig upp hade jag nog svimmat.
Aja, det jag tänkte komma fram till var alla fall att när jag har ångestladdade känslor, vilket jag har typ förjämnan under skoltid blir hela jag knapp. Och magkatarr får jag också. Får försöka att lugna ner mig lite.

Där saknar jag mitt speciella sällskap till Grythyttan. Som var jättegullig och lugnade ner mig hela tiden. Kommer sakna att inte ha nån att prata spöken med Emma! Hoppas plugget i Örebro känns bättre alla fall. Säg bara till om du vill göra ett återbesök till Hyttan så finns jag här ;) Kommer sakna Ullibulli också där borta. De ända vettiga människorna jag träffade där slutar :(
Förutom cicci då!

Nu känner jag mig helknäpp. Trött hungrig...Kanske skulle ta mig en mumsig tallrik gröt innan natten.. Varje gång jag försökt läsa idag har jag somnat och jag skojar inte. Har typ sovit 4 timmar under dagen idag. Är så trött. Haha och mamma köppte rosenrot för hon har hört att det ska pigga upp. Har tagit en och jaa, jag somnade ;)

Nu ska jag skita i plugget, få se om det blir en blank inlämning på tentan imorn.
God natt

 En sommrig bild blir man glad av.

Puss


Ny tentaform

Regnig och solig dag idag. Mest regn tycker alla fall jag som var mitt i härligeheten mellan 15-16 idag. Iklädd regnjacka och två hundar. Vi blev alla tre vääldigt blöta. Men det var riktigt skönt med en promenad. Jag bryr mig inte om det regnar. Vill jag ta en promenad, så tar jag mig en promenad. Eftersom moster linda var inne i örebro för en ytteligare kontroll sedan hon slutade med strålningen. Skönt att det börjar gå åt ett positivare håll nu. Min lilla moster<3
Såhär snygg blev jag i min utstyrsel!
Boris och Buster höll på att skälla ihjäl sig när jag klev in i lägeheten för att hämta dem. Dessamma när jag hämtade de tre i söndags efter att de spenderat en lyxig weekend hos bekanta i linnebäck. Haha. Kul att de tycker om en. De bryr sig inte det minsta hur man ser ut i regnkläder osminkad och blött hår. Haha.

Åkte till Grythyttan för första gången sen den 5 juni. Kändes lite motvilligt, alltmer just för att jag skulle ha tenta..
En ny form av tenta. Vi fick istället för att svara på massa tråkiga teorifrågor titta på en liten söt film som marie-louise hade spelat in. Hon var kock och skulle göra mat. Vi skulle skriva ner alla fel hon gjorde. Haha massa fel, uppenbara fel och berätta om risker, bakterier osv. Typ skalar räkor och gör köttfärsbiffar med händerna som hon har plåster, ringar och klocka på UTAN handskar. Får se hur det gick. Vet ju alla fel hon gjorde, men inte exakt vlka bakterier och risker som kan uppstå. Få se som sagt. Och imorn blir det bara plugg inför tenta på torsdag. Kanske kan det blir kul att skriva tentor om alla är så :)

Annars idag har jag käkat mcd och godis, rikitgt nyttigt, men va fan skiter väl jag i ;)
Var ju faktiskt på promme och körde combat. Jäsiken vilket tempo jag hade ;) Gött som fan!

Ja, nu blir det snart bingen, ska prata klart med en av mina favoriter fi på msn och sen ringa en annan favorit. :)

Godnatt
Puss

känns som söndag

Solig dag. Typiskt när jag behöver plugga. Kör min stil och skiter i det. Det går såå bra med mina studier. Första omtentan imorn. Har inga positiva förhoppningar alls.
Ser inte fram emot att åka ända till Grythyttan heller riktigt... Aja ett år till bara, troligtvis :)

Sista dagen på jobbet igår, på sommarschemat alla fall. Kul dag, hade en del att stå i på morgonen. En ny i kiosken plus en ny som jobbat en dag i köket förut och så jag. Hade liite smått panik runt halv nio tiden på morgonen då jag skulle få igång varmköket, Inge-Marie i köket och kioskkillen. Kändes bra. Förklara för två nya hur och vad de ska göra. Har ju aldrig själv stått i kiosken och så skulle jag förklara allt där. Men det var ju inte speciellt svårt som tur var. Det gick bra. Var nöjd. Är nöjd med hela sommaren. Jättesöta medarbetare som jag trivs jättebra med och så har jag lärt mig både det ena och det andra.

Nu åter till skolan. Plugga bakterier nu!

Nattinatti!
Puss

Lite tidigt va, kunde fått sova liite mer

Hejsan!
Klockan är just nu 05.59 och jag har varit vaken sedan 05.00. Vaknade då och var jättetrött. Sen dess har jag legat och vändt och vredigt på mig åt alla tänkbara håll och positioner som möjligtvis skulle kunna få mig att somna om innan klockan ringer 06.15. Men nej, så nu har jag gett upp. Kommer vara skittrött senare idag, men vad gör man.

Idag ska jag göra maten :S
Sandra börjar 12 och jag ska laga biff. Tur att det är en rätt bara. Ska bara försöka tima allt. Är ju inte så svårt, men jag stressar alltid upp mig och blir orolig.

Emma är min idol som klarat varmköket själv så mkt nu! Good work ^^

Biffstek med rödvinskynoch stekt potatis står på menyn idag alltså. Min sista dag idag. Under sommarschemat.
Sen blir det extra jobb under skolan. Igår fick vi föresten presenter av Sandra. Gulligt :) Jag fick 4 små söta skålar, som man kan göra Creme Brule i. Jag som har brännare nu och allt. Får väl ta och bjuda på det nån gång också ^^

Nu är jag Vrölhungrig och dessutom får jag ju lite extra tid här nu att plugga, elle rom jag skulle ta en promenad? Hm... orka...

Ska jobba med en ny tjej idag, Kul! Alltid roligt att träffa nya människor.
Efter jobbet ska jag raka vägen hem. Kanske ta en promenad och sen bänka mig vid köksbordet och läsa. Kan inte läsa i liggande ställning, för då somnar jag bara!

God natt eller god morgon, välj själv.
Ha en bra dag för det ska jag!

Puss


En bra tanke

Idag har jag jobbat. Sen hem och hämta grejer linda skulle ha, sen hämta linda skutsa ut till linnebäck eller hur det nu stavas! Kom hem runt 18-tiden. Tog en promenad på 1 h i solen som tittade fra, trots små små stänk här och var runt om i karlberg. Skönt, behövde komma ut. Få lite egen tid. Kommer hem, duschar, beger mig till viktor som jag saknat. Tog med pluggmaterial dit för att göra nytta. Istället däckar jag i hans soffa, vaknar till runt 22.30 av att jag har en kudde och täcke. Viktor hade hämtat det åt mig och jag hade knappt märkt det. Då är man trött. Tack älskling, du är bäst <3

Hade en  bra tanke när jag kom in från min promenad tidigare idag. Mitt nyttiga liv ska ju försöka få fart här nu då. Alla fall Nyttigare :P Tänkte då att jag imorn skulle stiga upp runt 6-7 tiden, ta en promenad och äta frulle när jag kommer in. Sedan sätta mig och nöplugga tills jag börjar jobba kl 12.

Den tanken känns inte alls lika lockande just nu när jag är så trött, och hungrig också för den delen. Och jävl tv som är sönder. Kollar alltid tv innan jag somnar jue :/

 Lite småtrött efter min promenix

Åt nyttigt också, för när jag kom in var jag vrålhungrig. Blev vrålmätt bill jag lova!

Nu blire bingen för mig.
Nattinatti
Puss

Snabbfakta

Kortfattat kväll. Är mkt trött, har inte fått ngt vettigt gjort idag (plugg)
Hämtade linda vid busstationen som har ryggskott, hon hade varit på stan med en kompis, ryggontet blev värre och hon orkade inte gå hem, såklart kommer jag och hämtar henne :)
Sen tvingade jag henne att stanna inne och vila en stund medan jag gick ut med vovvarana. Hon var ju såklart helt förskräckt, "men det regnar ju så" Jaa, men kära moster, jag kan ju inte bli mer än blöt och jag smälter ju inte. Lite regn är väl inget farligt. Dessutom var det skönt, en timmas promme i skogen med mina favorithundar. Toppen!

Ikväll var jag hemma hos bror kenan där min gulliga brorsdotter Mira fyllde hela tre år. Smart unge det där, kan både svenska och förstår bosniska. Pratade om pita, paj spenat med pappa och begi. Fick med en äkta god bit hem. Som försvann på en gång. Lägger upp bilder nån annan dag när jag inte är så trött.

Nu blire fortsättning på SATC. Börjar älska den serien, till lönen ska jag köpa boxen :)
Hm ,är hungrig nu.. what to dooo.

God natt
Puss

Att ha hopp...

...om sig själv är någonting som jag tycker är svårt ibland. Ibland känns allting hopplöst. Ni som läst senasteinläggen kan säkert gissa er till att jag pratar om mina tentor. Livsmedelshygienstnetan. Det är så intressant och så mkt att lära, jag har bara varit 3 poäng ifrån att klara den två ggr nu. Ska jag sätta den tredje eller blir det likadant igen? Kan jag inte bara få göra en extra uppgift istället. Jag kan ju massa om livsmedelshygien. Jag skulle inte tro att alla kockar vet exakt vilken coccus som tillhör vad och så vidare. Basillucereus, clostridium perferingens EHEC osv. Jag vet väl vett, hur man beter sig i köket. Man ger fan att hosta i maten,tvätta händerna efter toalettbesök och i samband med byte av livsmedel och blablabla... AAhh!  Jag tycker verkligen att det är jätteintressant, men när jag liksom blir tvingad att kunna det och skriva ner det på papper så går det inte. Läshuvud har aldrig varit min grej...

Och så denna jävla desigt, kultur och konsttentan. Jättekul att annordna festen för examensfolket i våras, mkt jobb, tanke och tid tog det, men varför ska jag veta hur en gustaviansk, eller varför inte sengustaviansk stolfan ser ut när jag ska bli kock!!?? Intresset är inte på topp. Gillar design och så i form av festfixare som var skitkul, men inte mer. Där tar det stopp.

Ett hopp, ett avhopp. Blir det något sådant tro? Inte avbrutet, utan medvetet. Börjar bli lite skoltrött. Tur att man alla fall läser sånt man tycker om, ibland alla fall. Kanske två år. Vet för lite om det sista än. Beror på hur detta år ter sig. Företagsekonomin blir antagligen ett hårt slag och under den kursen komer jag antagligen fundera på att hoppa av flera ggr då det kanske blir för svårt och allt jag ser är hopplöst.

Ja, jag vet jag är jävligt negativ, men varenda dag är ju inte en dans på rosor. Ibland tänker jag såhär. Oftast rätt mkt. Men inte ger jag upp för det. Keep going. Jag är nog inte den enda som har ångest för att skolen börjar igen. Men när det väl satt igång är det säkert lättare. Skönt alla fall att vara hemmastadd i skolan så det inte är första året så man ska vara nervös för det igen. Nu känner man ju till allt och alla nästan. Skönt med en liten skola.

Nepp nu ska jag försöka gå tillbaka till böckerna och bygga upp lite hopp kring ris ala malta!




Åååååååå Hopp!



Puss

Änglavakt

Ångesten är på topp och plugget ligger lågt. Att ta upp någonting som vilat så länge är inte lätt. Har den vanliga känslan av omöjlighet och att jag inte klarar någonting. Hatar den känslan, varför ger jag upp innan jag ens gett det en chans och försökt lite, kämpa lite. Kom igen då! Blää

Imorn fyller alla fall min lilla brors dotter år. 3 år redan. Hon är någonting av det söataste jag vet. Lilla Mira.

Här kommer några bilder från helgen och lite annat.


Houng och jag i gtb


Sofie i gtb


Tog kort på mammas bin idag, surrigt värre


En äckelpäckel harkrank!


Vatten vid solnedgång i lunnedet

okänd blomma, i trädgården, Lisa kanske vet? ^^

Hjälp vad segt det är att lägga upp bilder, tröttsamt...

Vill även skänka en tanke till Nina och Henrik som förra onsdagen var med i en allvarlig bilolycka när det sprang ut en älg på vägen vid loka. De klarade sig med lindriga skador och mår hyfsat bra nu. Änglavakt. Kramar till er!


Puss

resan tillochfrån gtb

Hemkommer från Gtb igår kväll runt 23 tiden. Lång resa, lång dag. Åkte dit med pinglorna sofie och linn. Shopping, lidseberg, umgås och fest stod på schemat. Många skratt och skrik i karuseller. Skrattade så jag grät flera ggr. Både skratt och tårar yttrade sig.

Skönt att vara hemma, saknade viktor. Även efter 3,5 år kan jag sakna honom så mkt<3
Hittade lite kläder, men inte överdrivet mkt. Skulle till saluhallen, eller vad det heter... hm men vi var för sent ute och det är stängt under lördagen.. typiskt, älskar sånna ställen!
Besökte en italiensk restaurang, min förväntningar steg. Vi gick rakt in, fick ett bord och menyn. När vi sedan öppnade menyn insåg vi snabbt att vi glömde kolla på prislistan INNAN vi gick in. Men ja vafan tänkte vi, det är ju god mat så. Det billigaste vi hittade var pastarätter. Sofie och jag beställde laxpasta. Låter gott va, det stod såå fint beskrivet, med citronblablabla och det ena med det andra. vi satt där och väntade, och väntade. Tillslut kommer vår mat ut och vi smakar alla nyfiket på maten. Vilken besvikelse. För det första hade de ingen garnering över huvudtaget, ( det var då jag förstod att det är så viktigt med lite grönt) och när vi tod första tuggan tänkte vi mm, vilken god lax. och andra tredje fjärde osv insåg vi att "fyfaanvadsaltlaxenvaddetgårjuknapptattätaden!!!" Den var så jävla salt så det blev inte gott, det liksom växte i munnen på både mig och sofie, blä. Aja, den restaurangen går vi aldrig mer till alla fall!

Jag åkte kanonen, fy fan. den var inte rolig. Lite läskig, men jag fick ju skitont i huvudet som slängdes åt alla olika håll hela tiden, jessica med! Bara linn och sofie som är galna!! Underbart är kort som det heter, vips åkte vi iväg och så var det slut på mindre än en minut tror jag. Aja balder är alla fall min favorit! Även bergochdalbanan.

Alting blev inte som vi riktigt tänkt oss, tex att träffa Houng. Hade ingen aning om att hon hade flyttat ner, så självklart passade vi på att kramas med henne också när vi ändå var nere i Gtb. Imorn börjar hon finskola och ska bli duktig, vilket hon redan är, men duktigare kan man bli:) Som jag sa, gtb passar dig Houng, du som är så sprallig, kul att se dig!

Väl i laxå mot hemfärden, trötta och sletna satte vi oss i bilen med en snäll daniel som körde oss. Linn var så trött så hon somnade nästan direkt hon satte sig i bilen. Det är tuffa tider ^^

Idag har jag inte gjort mkt, vaknade med viktor som jag saknat, köppte föresten en väggklocka till honom, lite cool. Aja, sen åt vi frukost och jag skjutsade honom till jobbet och kvällspasset.
Nu ska jag dit igen!

Måste bara säga att vi åt på subway också. Den godaste skräpmaten jag smakat! Älskar varma mackor!



Skulle lägga upp lite fler bilder, men det gick ju såklart inte. Så det får bli en annan gång. Linn och Sofie kl 8 på morgonen, laxå tågstation.

God natt
Puss

Dålig fantasi till rubrik?

Tjenixen!
Haha, inte ofta man använder sig av det ordet. På tal om inget.. :P

Idag har också varit en slapp dag. Vaknade hemma hos viktor, som åter igen som igår försov sig så jag som knappt sovit någonting alls under natten, snäll som man är upp och skjutsar. Grinig som få pga sömnbrist.. Sen åkte jag hem till mig och sov länge :)
Kvart i 12 stod jag utanför lasarettet och väntade in min mor som skulle med och handla lite gött till mackor jag ska göra på fredag till tjejerna. Eftersom att vi måste vara på busstationen 05.45! Där bussen tar oss till laxå och tåget vidare till härliga göteborg och goa jessica!
Ska nog ha massa gött i. Philadelphia, pesto, soltorkade tomater, mozarella, kyckling.. synd bara att man inte har med sig en smörgåsgrill så man kan värma den, då skulle den nog vara toppengo. Smält mozarella. Haha tänker jag någonsin på någonting annat än mat? ^^

Jaja, nu virrade jag bort mig som alltid. Jag skulle alla fall komma fram till att jag och mamma åt på golfen idag. Idag åt vi lax med gorgonzola. Smaskigt, trodded inte smakerna skulle passa varandra med de gick hand i hand måste jag säga. Supergod mat. Stjärnkockar där borta :)

Annars hade jag tänk en promme, men istället köppte mamma och jag lite godis. Bra kim. Men en vecka i månaden får man mosa godis konstant? eller.. Haha skit samma, ska ju träna imorn

På tal om träna, Igår var lisbeth med mig på combat! kulkul. Träffade även till min stora förvåning Aida där. Alltid lika kul att träffa henne, så go. Syns absolut inte på henne att hon för ett halvårsen fick tivillingar. Så liten så^^
Nu är det bara lisas tur att hänga på ;)   hihi

Nu ska jag gå och spela lite kort med viktor. På hans snygga sköna nyinköppta barbord i köket :)
Imorn blir det jobb, kom och ät !

Puss

Bilder





 
 
  

 PS: klicka på bilderna!

Lovade ju några bilder från nya kameran. Några mer seriösa än andra. Har ju även lite bilder på bdb you know.

Ne, nu är jag hungrig... hur blev det med combaten?...

En ledig tisdag

Idag har det varit en ledig dag. Skönt. Vaknade upp hos viktor, skjutsade honom till jobbet, åkte hem och la mig en stund och vaknar 12! Är riktigt trött. Ska blir skönt med lite ledigt nu några dagar efter denna slitiga sommar. Just nu är det lugnare än på länge uppe på golfen. Vart tog allt folk vägen? Säkert lugnt idag med, även om det är tisdag.

I lördags, eller var det söndags tro.. dåligt minne. Alla fall så var det dåligt väder och inte spec mkt att göra på golfen. Så Sandra beslutade sig för att det var dags att ta tag i lite ala carte övningar. Haha vi fick göra, hälleflundra, röding, baconinlindad fläskfile samt oxfilé tournedou. Verkligen jättekul och jag är glad att just jag jobbade denna dag. Älskar att lära mig nya saker hela tiden :)
Ja, väl färdiga med alla rätter och tillhörande satte vi oss fyra pers ner med jaa, alla fall en sex till åtta tallrikar och började provsmaka. Haha fast det blev lite mer än provsmakning. Jag och Lisa åt tills vi storknade. Haha typ två tallrikar var. Men vadå, man ska ju smaka, så man vet vad det är man serverar, annars funkar det ju inte! :)
Trots att sandra var inne på sin 20 arbetsdag i streck så orkade hon dra igång och  visa oss hur det skulle gå till. Thanks!
Nu i veckan har hon välförtjänt ledigt och lilla sofia som är sjuk var och hälsade på igår. Verkligen lilla, hon var så smal så. Men hon kommer ju blir bättre och frisk snart. Kul att se henne!

Eftersom att både sandra och sofia är borta får vi andra slå våra kloka huvuden ihop. Lisa är väldigt duktig, jättego kalvgryta :). Och Någon som är duktig är emma. Igår lagade hon korvstroganoff och fisk. Hon skulle kunna bli en bra kock. Bra jobbat, supergo mat :)
Värsta gänget helt enkelt.

Idag har jag träffat maja och sofie på paris. Åt lite, blev inte imponerad av vad jag åt... tyvärr.
Annars har jag gjort så lite som möjligt för att slippa plugga...
Ska nog träna lite combat ikväll, röra på fläsket som det heter ;)
viktor och jag kanske ska åka nånstans och ta lite kort, om det inte regnar eller blir för sent bara.

Annars ser jag väldigt mkt fram mot helgen, götet med mina goa tjejer.
Ha det gott!

Puss


Duktig

Ja, jag var duktig idag. Gjorde en sak av min ångestlista. Tränade. Det roligaste .P



Combat blev det. Vi var några stycken alla fall. Hm undra när det är nytt pass. Så jävla varmt är det jämt. Som sagt. Jag längtar nog lite till hösten och vintern så man kommer igång. Jag har nog aldrig sagt att jag längtar till vintern, men mest hösten :)
Ska bli skönt att komma igång med skolan också, ju fortare desto närmre slutet, för att vara positiv...
Den enda jag ser fram emot att träffa riktigt är nog cicci. Haha hoppas vi får jobba i köket i höst, haha galna är vi !

Nu ska jag ta en dusch och åka till viktor och nya stället. Trivs där. Skulle nästan kunna flytta in. Det jobbigaste är bara att jag inte får inreda som jag vill, eftersom att det inte är min lägenhet. Men jag nog lite inflytande :P

See ya



Puss

long time no seen

Nu har jag varit lite ledig i tre dagar. Skönt.
Har knappt gjort någonting vettigt. Träffade linn, sofie och petra på en fika vid melkers igår. Det var trevligt. Nu vet alla! Så kul, närmsta tiden.

Just det var ju på PIP i lördags också. Trevligt trevligt. Förfest hos claras kompis. Roliga människor, många skratt och alldeles för mkt alkohol. Men eftersom att jag är sämst på fyllelekar så får jag skylla mig själv :P
Väl inne på PIP träffade jag jossan som jobbade, kul. Var längesen. Sen var det dags för turbunegro! Som ägde. Haha konstiga snubbar, men underhålla kunde de. Viktor jag och clara stod och rockade till dem, mestadels vitor som sjöng så högt att man nästan trodde att det var han som hade micken. Haha, sen blev det en pizza och hemfärd för vår del. Det var kul, grattis till putte.

Vilket otroligt uppiggande väder det är! Tänkte ta tag i alla mina skuld och ångestladdade känslor idag. Bestående av:
- Städa typ överallt i huset
- börja plugga inför mina tentor den 26 och 28 augusti. Ahh! Tycks vara svårt...
- börja röra lite på mig, har blivit ovanligt lite träning under sommaren. Nästan så att jag längtar till höst och vinter så jag kommer in i träningstempot igen.

Tänkte ev. träna lite combat idag. Nån som vill hänga på? :)
Ska alla fall börja spinna till hösten. Den ni!
Ingen ide att fullfölja min tanke om en promme idag, regnar ju för fullt :(
Jag kommer alla fall ha en redig träningsverk om jag går iväg på combat, har nog inte tränat på tre veckor tror jag. Brukar ju få med mig fialotta. Men nu har hon ju opererat blindtarmen, stckars liten :( På sin semester och allt. Men nästa vecka ska vi täcka upp för henne. Utan chefen. Men det ska nog gå bra, vi får hjälpa varandra vid stekbordet så inte en enda person får ansvaret på sig alla dagar. Kan bli stressigt då när vi inte är vana. Men vi är ju det bästa gänget så vad klarar inte vi, right!

Tänkte lägga in lite bilder från nya kameran också, det gör jag nog senare i ett inlägg. Gör vad som helst för att inte ta tag i mitt liv, närmare bestämt de tre redan nämnda punkterna.

Nästa helg blir kanon. Jag linn sofie GTB here we come. Ska besöka jessie. Äta gott, skratta, åka karusell och kanske kolla in endel barer :) Dessutom ska vi åka tåg, en kupé bokade fi, haha, brabra mkt utrymme för girlstalk.

Kanske ses på combat? Maria, häng på nu :)

Puss

RSS 2.0