Mat och prat

Idag har dte varit en tråkigt dag. Har inte gjort någonting vettigt. Skulle provlaga min dessert hade jag tänkt, men jag orkar inte dra igång allting. Har ett PM att skriva om bröd och kemi. Ska vara inne på fredag och nej, jag har inte börjat...
Lagade en Boeuf Borgogne, det tycker jag är så gott ^^

Igår var det inflyttningsmys hemma hos maria och eric, fast för oss tjejer^^
Maria bjöd på massa gott plock och jag slutade nog aldrig äta (ovanligt va?) ^^
Det var riktigt trevligt, bara sitta och prata hela natten med några glas vin. Inte gå till statt som vanligtvis suger..
Nej, det var en rolig kväll med många skratt om de gammla tiderna^^


Marias plock

         

Boeuf Borgogne, köttkryta som kokat i rödvin i tre timmar, mm mört^^

 
Sen är det väl ingen som missat att det är första advent idag? ^^

Snart jul. Snart juni och då blir det studieuppehåll!! Gött.

Cioa bella


Glass och mousse i stora lass!

Tänkte sticka in med lite bilder från tisdagens och dagens arbete i skolan.
I tisdags var det glass som var huvudgörat och idag var det mousser.


Dagens lunch. Så gott, tack kantinen! Lammfärsbiff med tatziki, rostade potatisar och rödvinsky. Mums!


Min körsbärssorbet, god :)


Min saffransglass


Lite gott och blandat från resten av klassen


Botrus fina konstverk

 
Också Botrus

Hannas fina konstverk


Torbjörns fina konstverk


Detta är mitt "konstverk" En hallonmousse med gömd kladdkaka. Karamelliserade valnötter, en kolasås och så ska det ligga en vaniljglass på tallriken också. Ska övaövaöva hemma och komma på snygga upplägg. Vad tycker ni om tallriken, tänk er en vaniljglass också?

Nej, ni kan ju alla förstå att efter en dag som denna behöver jag sticka till träningslagret. Det blir combat!

Hej så länge!
Puss


Hjälp mig välja!!

Magont. Hjälp mig. I morgon ska listan på de råvaror vi vill ha till vårat hantverksprov vara inne. Jag har sällan haft sådan ångest!

Det ska vara någonting fruset, någonting bakat och en mousse.
Igår ikväll var jag helt övertygad om vad jag skulle ha. Jag förutsätter att det ska vara komponenter som går att äta tillsammans. Smakerna alltså.
Då gjorde jag en mjuk pepparkaka med lingon i. En lingonmousse och en vanilj och kardemummaglass.
Tyckte det var gott då. Men nu..

Det jag hade tänkt från början är min saffransglass, men går det verkligen ihop med lingonmousse?
Tänkte kanske en mjuk papparkaka med vaniljglass och hallonmousse?

Mjuk pepparkaka med saffransglass och hallonmousse??

Jag blir galen kan inte bestämma mig!
Snälla hjälp mig, vad tycker ni?

Vi har inte fått någon som helst upplärning i hur man lägger upp mat och desserter på ett snyggt sett..






samma grejer bara olika uppläggningar. Mjukpepparkaka med lingon i, lingonmousse och vanilj och kardemummaglass.

Nej, kladdkaka vaniljglass och hallon! Det måste ju vara ett säkert kort?
Ja fan jag ska fan köra på det. Sen är det bara upplägget kvar :s
Någon chokladsås att garnera tallriken med och kanske några karamelliserade valnötter!
Tänk er, kladdkaka, vaniljglass en hallon mousse och några karamelliserade valnötter, med lite chokladsås, bara som garnering på tallriken? Jag kör på det. Jag kan ju inte få värre än underkänt?!

Nu ska jag skriva råvarulista!

Ciao

För tidig?

Ja, jag är ju van att börja nio nu. Mot förra kursen då vi nästan jämt började kl 13.
Men så är ju inte fallet på måndagar. Detta betyder alltså att jag kunde ligga i sängen och gå upp nu istället för en timma sen.. Ja just det, en måndagsmorgon. Då man bara vill ligga kvar i sängen. Menmen, kanske slioer stressa då (antagligen inte)
Såg nyss på mailen att jag fått schemat till julborden, kul :)
Har aldrig jobbat julbord, är nog mest orolig för at ta upp dryckesbeställningar och blanda drinkar, för det har jag aldrig gjort. Men det ska nog gå bra, jobbar ju inte själv precis. Ska bli kul att träffa tjejerna som man inte träffar lika ofta nu fr tiden :)

Och Maria, jag är ledig den 29 så då kan jag vara med :]

Igår somnade jag innan tio. Frös typ hela dagen. Sofia ringde vid tio och frågade om vi inte skulle ta oss en promenad med vovvarna. Vera och Ozzy, eftersom att matte var på kryssning. Åkte hem till Sofias pappa en sväng och så fick Emil lägga över bilderna Sofia tog när hon och Sandra var på kurs till Sthlmi veckan. Fick laga mat med förra årets... jaa vad var det nu då.. årets kock kanske? Tror det var så :)
Det såg kul ut, kul att göra någonting annat utöver det vanliga ibland :)
Sen åkte vi till lerskön och gick över en mil över två timmar. Så skönt. Sen Var vi vrålhuingriga och inhandlade oss falukorv och potatis som blev stekt falukorv med mos, Sofia gjorde gott mos :) "gött mos" som man säger ;)
Sen frös vi resten av kvällen. Jag bävade för at gå hem i kylan. Men jag skulle ju bara gå till viktor och det är ju inte alls långt från henne. Fort gick det vill jag lova, trots skoskav på lilltårna, haha, nya "bra" skor som håller både väta och kyla borta. Tsss skit heller! Var ju jätteblöt om fötterna..
Ställde mig i duschen och stod där bra länge, tills man känner att - nej, nu börjar det bli för varmt. Sen gick jag och la mig och somnade på en gång. Glömde till och med att ringa Sofie :(
Ska göra det idag, Går alltså 10-17 idag. Glass och sorbet idag. Kan det möjligtvis bli för mkt av det goda? Kändes nästan så från förra veckan med all choklad, Faktiskt, tro det eller ej Maria :P

Ne, nu vill jag gå pch lägga mig. Bäst att gå upp och göra sig i ordning.
Ha en bra dag!
Ciao
Puss

Hamster på äventyr

Helg, nice. Var ledig hela dagen igår. Spenderade den på stan en sväng med moster linda. Sedan skulle vi ta en härlig promenad med hundarna. Hinner gå till nobell och boris är så busig. Leker och springer efter en pinne. Helt plötsligt från ingenstans när han springer så tvärnitar han och börjar skrika något så fruktansvärt. Jag har sällan hört en hund skrika, men det skär rakt genom hjärtat. Han skrek säkert en halv minut-minut och det är länge när man får panik och inte vet vad man ska göra. Jag försökte lugna honom och tillslut slutade han skrika. Han stödde försiktigt på benet, haltade lite. Sen efter ca 5-10 minuter så var allting som vanligt igen, vad hände? Han kan inte ha halkat, det var ju gräsmatta. Funderar på om han kanske sträckte sig i vaden eller ngt. Lilla gubben :(



Det blev lite av en snöstorm

Efter det gick vi hem ifall att han skulle få värk senare eller nåt, man vet ju aldrig.
Linda tinade några räkor som vi skalade och åt på rostade mackor med majjo, mumsigt^^
Sen handlade jag mat och gjorde en boeuf bourgiogne. Eftersom cicci (klasskompis) tjatar om att det är så gott jämt tänkte jag prova. Gryta på högrev och rödvin. Den blev mkt god faktiskt ^^
Sen frossade jag och viktor till max och sen var vi så mätta att vi höll på att dö :)





Idag har jag också promenerat med linda, fast denna dag en låång promenad i det kalla vintervädret. Härligt med riktigt frisk luft! Var även till kusin anna och lilla wille. Linda skulle hjälpa Anna att klippa bort massa tover på lilla sockis, som är willes nya husdjur. Hamstern (angora) Sockis. Jättestor för att vara hamster, så gullig^^
Det gick ju lite sådär för som alla vet är de rätt spralliga av sig, det borde maria veta som har haft ett par stycken :P
Det var ju inte helt lätt, Anna blev biten så vi lugnade oss en stund. Sockis fick springa av sig lite i lägenheten. Just det gjorde han. Sprang bort sig. Upp i ett hål bredvis garderoben och var borta, in i ventelationsystemet. Vi började såga i garderoben och försökte göra ett hål.... shit stackars hamster, och vad ska vi säga till wille??! Men efter ca 30 min efter lite sågande ramlade han ut från hålet han gick upp i! Vilken tuur! Hade aldrig kunnat sova ordentligt om jag hade vetat att den lilla stackaren hade sugits ner i luftsystemet :(
Men nu slutade ju Sockis äventyr bra. Wille satt och spelade tv- spel och kom in till oss i köket just när vi hade fått in honom i buren igen! PUUH! Den som inte vet någonting mår inte heller dåligt av det ^^

                                            Wille busar^^     

Goda saffransskorpor                  Sockis

Nu ska jag snart åka hem till min viktor^^
Ha en bra lördagskväll!
Ciao
Puss

Chokladchoklad pralin

Oj jag har så mkt att säga. Men orkar nog inte skriva allt. Denna dag har varit fantastisk på alla sätt. Choklad för hela slanten. Valrhona som är så gott, en av mina favoriter är manjari, syrlig och fruktig, mums.

Att göra praliner. Hade färdiggjutna skal eftersom att vi bara har en dag på oss (behövs vanligvis ca 3 dagar) Sedan kom vi till det vi fick göra. Pralinfyllningen. Då fick vi recept som vi fick exprimentera med hur som helst!
Man skulle mäta upp grädde och honung eller trimolin, ett slags sötningsmedel. Viktigt med exakta gram. Sedan skulle detta koka ihop. Jag Anna och Mirell gjorde en smet med apelsinsest och kanel. Fast det smakade mest kanel.
Kokade med det i grädde, låt stå 5 min. I med hackad choklad, mixa sedan upp en viss grad och sedan ner till 28 grader och genast ner i skalet. In i kyl, ut ur kyl ett tag, på med "lock". Alltså smälta vit eller ljus choklad och teppa till hålet. In i kyl, ut ur kyl ett tag och sedan tempa choklad. Tempa choklad innebär att man i mikron först smälter chokladen. Tex vit choklad. Till 40-45 grader. Sedan Häver man ut det på en marmorskiva och drar den med ett verktyg som jag inte har en aning om vad det heter men ni ser det på bilderna sedan. Då ska den gå ner i en viss grad och sedan värmer man den igen och sen gör ett prov på smörpapper. Det är många moment, så jag förstår varför man tar betalt som man gör för praliner.
Sen ska de stå ett tag och så är det bara att sätta tänderna i. Och det gjorde jag om och om igen, hihi! :)
Sedan gjorde vi också en pralinsmet med morötter, vanilj och citron. Ska göra färdigt dom imorn efter föreläsning.

Många konstiga smaker skapades idag..
Sidfläskpralin
Blåmögelostpralin
chili
diverse wiskeysorter och spriter
saffran
kryddor
och den vidrigaste jag smakade på var med balsamvinäger i! Blä!

Sjukt rolig dag, jag, Mirell och några killar åt lunch med Emanuel. Så skön kille. Bjuder på sig själv och ett gott skratt.
Det var lite svårt i början när man inte visste vad man skulle göra och inte visste vad man gjorde, men sen lossnade det och jag kom på hundra smaker jag skulle viljat prova.. Bla. lavendel och saffran..

Ikväll blev det ingen spinning eftersom att jag inte hann hem i tid. Men torsdagar är heliga, då blire combat ^^

Senare ikväll begav jag mig till bofors också och hälsade på. Lämnade anställningsbevis som jag glömt bort (hur man nu kan göra det??!!)  Fick hjälpa till lite med ärtskott och se på service av kantarellsoppa som inte räckte! Men vad fixsar inte jossan? :)
Lagade god mat som vanligt :)
Och nu är jag hemma för jag är så trött. Upp tidigt imorn, börjar 9. Säkert jobbigt väglag så det blir nog myrfart till skolan. Har föreläsning med Johan om glass och sorbet. Jag kan erkänna att jag nog har varit på tråkigare föreläsningar ^^ Hihi

Alla fall, här kommer en jäkla massa bilder. Orkar inte skriva kommentarer till dem så om ni undrar någonting så får ni fråga, oki?  :)

       
     
       
     
                                  Emanuel Andrén
    
    
 

   



Sov gott, det ska jag
Ciao
puss

Guldkorn

Ledig idag, skönt! Tog mig sovmorgon till kl tio. Ner på stan för att låna alla böcker med Jan Hedh jag kunde hitta på bibblan. Bokade en från Degerfors om bröd. Nu blir det plugg, choklad,desserter, glass ocn bröd. Mums!
Gick sedan vidare till duka för att införskaffa mig en digetalvåg som var välbehövlig. Hittade nämligen ett presentkort sen min födelsedag med 500, så varför inte inhandla någonting jag behövde, fin var den också, svart :)
Kan säga att det lockade i mina fingrar att istället köpa mig en chokladfondue, meen det blir en annan gång ^^^^

Hem och gjorde mörkchokladglass! Köppte fairtrade 81 %. God. Rättvisemärkt är skiten!
Supergod glassmet, är nu i frysen, kanske kommer en bild senare ikväll på den. ^^

Lagade någonting jag varit sugen på flera veckor tillbaka. Saffran, detta guldkorn, så gott. Finns inte mkt som slår det nu i juletider (snart) Dessutom kan man ha det till nästan vad som helst, bröd, bakverk, glass, mat osv...
Jag tog vad jag hade hemma och gjorde mig en rikigt mumsig saffransoppa!
Den var god den. Mamma ska få smaka sen, hon tycker nog garanterat om den :)

Lök, vitlök, morötter, grönsaksbuljong, vatten, brocoli, regnbågslax (går bra med vilken fisk som helst) en "skvätt" vitt vin och lite grädde. Självklart också saffran! ^^



Ingen spinning för mig idag. Mår lite sådär. Få se imorn!
Sen vill jag även här säga Grattis till Phuong som fyller 20 idag! wiie^^
Och till lille Wille som blir hela sju år, grattis! Det blir tårta och paket där ikväll^^
Tar lite tårta istället för att köra spinning, det låter som en alldeles utmärkt kompromiss i mina öron :)

Hejsålänge
Ciao
Puss


Mycket om lite

Hello friends!

Det var skönt med helg måste jag säga. Efter en vecka med lektioner varje dag. Komma bort från Grythyttan lite. Inte behöva åka dit. All prestige.. Alla är så duktiga och de som har mål och ambitioner, jag beundrar er men det finns ingen anledning att fälla onödiga kommentarer om någon ställer en fråga till någon föreläsare som kanske just den personen undrade över eller inte förstod. (gäller inte mig men jag blir trött ändå) Som jag sagt förut, ödmjukhet. Det kan visst vara väldigt svårt på restauranghögskolan i Grythyttan...

Grythyttan har naturligtvis inte bara dåliga sidor. Som idag tex. När vi hade chokladprovning. Mums och intressant blir mina kommentarer. På onsdag blir det pralin-making!! 
Mannen som var vår föreläsare heter Emanuel Andrén. Han blev Sveriges konditor 2005 och vann ett silver i VM med kocklandslaget för 2 år sedan. Men detta skröt han inte alls om. Det gillar jag, ödmjuka människor. Kul att ha en sån kunnig person som föreläsare. Var en mkt trevlig dag. Lite piggare än vanligt eftersom att vi fick provsmaka Valrhona choklad. Som är så underbart god. Förra året hade vi ju en Valrhona dag. Där franska representanter från kakaoböne framställningen var där och berättade om den från ruta ett. Följt av en Superduktig, högt aktad chokladkonstnär (som jag inte minns namnet på) En heldag, med bara choklad. Exlusivt. Fick titta på när han gjorde konstverk med chokladen under en hel dag i gastroköket med kameror! l Bra det, men smart som jag var satt jag nästan längst fram, man kan ju inte missa nåt?

Jaja, ska bli kul att kladda ner sig med choklad i köket på onsdag :)

Och i fradags hade jag linn och petra en myskväll framför idol med godis. Kände inte igen linn på gångstilen när jag mötte henne utanför petra.. det börjar hända grejer nu ^^
På lördagsmiddagen gick mor jag och  matta till en kär och gammal (för alltid) vän som var hemkommen till skogarna från Norge och jade fyllt systemet :) Fick smörgåstårta. På kvällen gick jag åter dit och det blev en lugn kväll med pizza, tjejsnack och sedan statt för mig sofie och petra, linn orkar inte längre, med all förståelse :)

Idag har jag även tränat, bokat spinning tisd-onsd, få se hur jag känner. Det är så hårt, med tanke på att jag varit sjuk i helgen..

Just det!! har ju köppt mig en glassmaskin, mmm smaskiga recept minsann, men de är hemliga. Ska göra på hantverksprovet ^^

Some pics!


Glassmaskin


Söta Linn börjar få en riktig mage, bara 3 månader kvar :)


Innan utgång till stadshotellet, lördag


Igår gjorde jag päronglass och mjukpepparkakemuffin med saffranssmörkräm


Suddigt men chokladtillverkning

smakprov, fast det fattas några bitar och dom låg i min mage ^^


Väldigt suddigt


Valrhona choklad smält med grädde, pralininnehåll


pralinskal som pralininnehållet ska ligga i. Detta med mera ska vi göra på onsdag :) wiie

God natt nu.
Puss
Ciao bella


Gott och blandat

Vad dålig jag har blivit att uppdatera här. har bott hos viktor den senaste veckan. Finns inte så mkt tid över till att sitta framför datorn, roligare att kolla tv tillsammans^^

Har nu börjat min pastry kurs. Äntligen skulle jag vilja säga. Denna vecka har vi haft lite föreläsningar. Skönt att slippa den där jävla eknomin rent ut sagt. Alla fall tills nu. Men om jag är smart så skulle jag ju läsa lite varje dag tills omtentan. (vet ingen tid än)
Igår hade vi föreläsare Rickhard Tellström på besök. Måltid, måltidskultur historiker någonting sådant. Riktigt kul och dagen avslutades med en alldeles förtjusande provning av diverse bröd och svagdricka^^ hihi
Idag hade vi lite kalkylering med johan. Vår nyaste lärare. Han är ju för rolig. Berättar alltid någonting kul, även fast han liksom inte menar att vara rolig. Gick in lite på vad som kostar, och hur/vad man ska ta betalt för när man gör en portion.

http://www.krakas.se/

Ovanstående är hans och Ullrikas resttaurang på Gottland. Ullrika är nog en av sveriges skickligaste på service.
imorn står det receptskrivande på schemat. Två timmar. Sedan efter lunch kommer informationen som vi alla väntat på sedan vi satte foten i grythyttan för första gången. Och där kan jag nog tala för alla. Nämligen utlandspraktiken.  Vart skulle man åka, tror de hade paketpris.. jobb och boende. Få se vart ekonomin tar mig. Annars kanske jag får sova hos sofie ^^

Jaa och nästa vecka kan vi på måndag se fram emot en föreläsming med Emanuel André när han föreläser om choklad. Och så natrligtvis chokladprovning :) wiiie lucky mee :)
Resten av veckan ska vi jobba med honom i köket, och jaa, med choklad :)
Min favorit, choklad. För att citera min kära klasskompis Indira. "Jag äter aldrig godis, bara choklad" Haha

Här är lite bilder.


Så kan det se ut när man åker hem från skolan, dimma


Linda gjorde Buster till... jaa ni ser ju själva^^   

 
    Öga mot öga ^^


Blev även samma dag förra veckan som ovanstående kort bjuden på kyckling med ris och currysås. MUMS!




I fredags åt viktor och jag tacos, eller var det lördags.. minns inte gott vare alla fall :)


I Tisdags blev jag åter igen bjuden på mat hos moster libda :)
Kom just hem från skolan och var vrålhungrig, visste att jag skulle på spinning senare och var tvungen att äta någonting ordentligt. Och vad är mer ordentligt än rotmos och fläsklägg?? GOTT!  Mört, bara föll isär

     
Lussebulle fick jag också, det är såå gott!



Brödsmakning. Vörtbröd är ju för gott. Fast här hade jag redan ätit upp några brödsorter. Palt smaka sådär, vanligt bröd fast det är gjort på blod. (mörka hårda brödet)


Till sist. Varför händer det alltid mig? Ser ni en skymt av en röd liten bil bakom den stora bilen?? Just det, min bil. Inklämd. Meen jag lyckades trixa mig ut. Ja det händer alltid mig!

Nu ska jag åka hem till viktor en sväng innan combaten. Känns i kroppen att jag kört ett spinningpass mer. Men nu börjar det hårda livet. Speciellt om jag ska gå runt och äta choklad hela tiden i skolan :P

Puss


För tillfället

Ja, jag sa ju det. Minnet var borttappat "för tillfället" om man läst tidigare inlägg. Så nu Lisa, nu ska du få se bilderna. Eftersom det är en del bilder så infogar jag dem som små, men det är bara att klicka på dem så blir de större ^^
God mat idag föresten, som alltid såklart och en jäkla snygg och trevlig personal har de där uppe på golfen!




  
Vi grillade korv. Korv i tunnbröd med johnnys senap, mums! och varmchoklad såklart!


 
Söta Vera och Gulliga Greger


   
Nyfiken Greger                    Nyfiken?

 
                   Fight for your right, för en pinne                               





  
Här var enda bilden med korv, så sofia fick vara med.  Greger och Vera pussas^^


   
Greger såg ståtlig ut där han satt,  men när vi sen skulle ta ett kort på båda två såg det bara väldigt konstigt ut



   
Matte tog kort      Jag lyckades fånga greger på några bilder, han är snabb.   Någoting var så kul att lisa vek sig?


 
Greger spelar golf?          Denna bild höll jag på att dö av skratt när jag såg i datorn, de springer så fort att bilder ser helknäpp ut. Både Greger och Vera ser inklippta ut, men jag lovar, har inte gjort någontign, haha!


Angsjöleden gick vi minsann, det var roligt ^^


Vera och Greger tävlade vid hundtassen. Så duktiga båda två. Vera var mkt noga och Greger bara susade förbi. Grattis till pris för greger ^^


Veras största beundrare och kärlek var även där med matte och tittade på. Lilla Ozzy

Ja till historian hör ju även att Ozzy skulle med ut på promenad i angsjäleden. Men eftersom att Greger och Ozzy inte kom överens fick en lov att stanna hemma. Men han fick en promenad med sofias mamma istället.
Älskar att gå ut och gå. Och Lisa vetu. Jag har köppt ett par skor som ska vara både vattentäta och varma, haha den du!

En promenad som måste göras om. Så skönt att komma ut i naturen och bara tänka på vart man sätter fötterna så man inte halkar på en hal rot. Ingenting annat. Vad vore livet utan hundar. Även om jag är allergisk kommer jag aldrig kunna hålla mig ifrån dem ^^

Nu blir det bingen snart, borde somnat för längesen. Är sjukt trött!

Puss





Hejsan hoppsan

falleralelaa!

Hej mina vänner!
Nu var det ett litet tag sen jag skrev en rad eller två här. Detta beror i allra största sannorikhet på att jag under den senaste veckan mest koncentrerat mig på skolan. Närmare bestämt ekonomi. I fem veckor nu har vi läst ekonomistyrning. Balansbudget, resultatbudget, kassaflöde, nuvärde, nuvärdekvot, volym, kritisk volym. Siffror hit och siffror dit. Så har även mina nätter sett ut iform av drömmar... om siffror.
Har haft femtio kilo extra vikt över mitt bröst. Kan inte riktigt påstå att de har försvunnit helt ut nu idag efter att tentan är avklarad. Som sagt, "man kan få noll poäng" Haha

Kändes bra med balans, likviditeten första frågan och även andra. Men seen gick det kepprakt.. ja ni vet vart. Fick en riktig black-out. Har bara fått det någon gång tidigare. Jag mindes verkligen inte hur jag skulle räkna ut nuvärde och nuvärdekvot mm. Visste det igår, men hade inte nog med minne att ta med mig det till tentan. It sucks!
Pratade med cicci nyss, hon satt tiden ut till 14. Jag satt bara till 12. 9-12 men jobbigt nog. Helt tung i huvudet.
Ja, jag försökte med allt. Försökte minnas vad läraren hade på sig den dagen han pratade om nuvärde och då vi gjorde den uppgiften som var väldigt lik den vi fick på provet. Men icke. Till saken hör också att han varje föreläsning hade samma kläder. Varationen gick från en brun kavaj med jeans till en röd-orange kofta med jeans. så inte ens det tricket funka...

Jaja, jag gick ju alla fall dit och försökte. Får satsa på nästa gång.

Sedan körde jag hem och hämtade mamma på jobbet som slutade lunch idag och upp till golfen för mat. Det smakade bra och nu är jag så mätt och trött så jag måste nog gå och sova lite.
Sen ringer nog sofia så blir det stan en sväng.

Och Lisa.. Jag har för tillfället tappat bort mitt minneskort. Haha datorn är lite konstig. När man sätter i minneskortet så sitter det ju liksom där. Men rätt som det är efter en dag eller några fler så ploppar liksom minnet ur datorn och har man tur ser man det så man inte behöver tappa bort det. Men jag minns från tidigare i veckan att det ploppade ut och jag såg det, så jag la fort upp det på ... jaa just det. Där tog minnet slut. Jag vet inte vilken jävla bänk jag la den på. Jag är helt totalt hopplös! Meen jag letar vidare. Och så fort jag hittat det så ska jag lägga upp lite bilder från våran promenad^^
Om du nu förstod någonting av det där Lisa^^ Kort och gott har jag tappat bort bilderna :(

som sagt de senaste dagarna har jag inte hunnit mer än bara vara hemma och plugga, förutom träningen då. Missade en go vän som var på besök i lördags åsså :( förhoppningsvis kommer houng hem fler ggr till skogarna :)

Nu blir det powernap som det så trendigt heter ;)

Puss

RSS 2.0