kalla vindar

Ny duschad efter combaten, gött de! och mkt mat har jag fått i mig ... det är bra.
Igår började clara i karlstad^^ både kul och läskigt, jag vill se hur hennes lägenhet ser ut, vi får ta och åka upp dit allihoppa nån dag, och även boka in en inflyttningsfest ;)
Hm, än har jag inte hunnit bli nervös... maria pratade inte om nåt annat idag, hur nervös hon va, att hon hade ont i magen och det va ju inte ens nån idé att ens försöka sova imorgon natt, "jag kan ju lika gärna vara vaken, jag kommer ju inte kunna sova ändå" ^^
Men jag kan tänka mig att jag kommer vara jävligt nervös på torsdag. jag vet ju inte ens hur man ska köra till grythyttan! Jag är högst tacksam för att nån bra människa uppfann GPS! Tack!
Jaa, nu är det väntans tider, man får väl se hur framtiden blir.

Imorn blir det väl inte så mkt, kanske masa mig bort till anna och se om hin behöver nån hjälp med packning och så till flytten...
och så ska väl maria och jag ta och släpa oss iväg till gymmet.. (jag behöver det !)
Nu börjar det bil ´jävligt kyligt på kvällarna... men det är ju skönt, så det inte är 28 grader i träningssalen, fy fan vilken pina snacka om svettig ;)
Det börjar liksom bli sådär att man längtar efter att få ta en kokhet dusch^^ aa eller ett bad, om man nu hade ett badkar ....

Nu ska jag gå och kolla tv och vänta på rotkiv, sov gott.

Bättre att vara tyst ^^

just nu sitter jag bara här och väntar på att klockan ska bli 18.30, då är det combat dags! röra på fläsket med andra ord ;)
vädret ser sämre ut, det har vait jätte fint och varmt hela dagen, varmt är det ju fortfarande, men mer åskvarmt, om nån ville veta.
jäss, om två veckor börjar mitt nya liv, som kock? eller.... vem vet
Jag är alla fall så jävla glad att jag kom in där, snacka aptur! 60 % betyg (och mina va inte spec bra) och 40 % livserfarenhet, och den enda livserfarenheten jag har är att jag har gått sam ekonomi.... mm aja bra för företagsdelen alla fall :) det bästa är att jag klarade det trots mitt ig i foto. ha ha ha ha ! som jag inte va värd! säger inget om lärarn... bättre att vara tyst annars blire det inte snällt hihi... jag ska dessutom bli stjärnfotograf bara för det ;) haha det kommer jag aldrig glömma, jag brukar inte vara långsint, meeen nu är jag det :)
näpp nu ska jag gå ut och hälsa på moster och hundarna:)

so long !

RSS 2.0