AAh!

Fan. Hade skrivit jätte mkt och tänkte lägga ut bilder från nya kameran, men alt bara försvann och då blev jag tvär. Så jag skriver inget! BLÄ

Efter regn kommer solsken

För att citera Houng ^^

Senaste inlägget var ju positivt Ingenting kändes bra den dagen. Men den tillhör historian.
Börjar bli frisk nu, ingen feber längre alla fall. Har sån där rethosta ni vet som aldrig försvinner. Får se om jag orkar med någon combat imorn. Det får morgondagen avgöra.

Min helg spenderades sjuk. Har inte gjort mkt alls. Åt tacos med viktor i lördags, hade inte så ont i halsen då och gick på ipren så det gick att få ner lite mat. Det var mysigt. och så tittade vi på what happens in vegas. Den filmen rekomenderar jag verkligen. Den tyckte jag var bra. Tillochmed jag som aldrig skrattar åt komedier skrattade högt. Sevärd.
Och i söndags, igår var mamma och jag till marieberg och gick runt lite. Hittade nya träningbyxor och ett par skor på rea. Sen var jag helt slut, hade feber och somnade bums när jag kom hem. Hon som vägrar inse att hon är sjuk och inte vill vara stilla = jag.



Idag var en ny arbetsdag. Idag skulle jag ta kvällen och stänga.! Lite nervös men det gick nog bra. Fick bara en pommestallrik beställd. Inte så komplicerat att göra :P
Stängde och släckte allt, hämtade kiosken, låste och larmade. Duktig idiot ;)

Ja, vad ska man mer säga. Nothing..

Ska hitta på ngt vettigt tror jag, dricka upp min cola.

Puss

Ett katastrofalt känslomässigt faktum- alla är vi mänskliga!

Igår var det jobb på golgfen. Efter en körig dag som vanligt på tisdagar bestämde sofia och jag oss för att gå ut med Vera och Boris. Så de får leka lite, vilket de gjorde ^^
Ute i regnet i 1,5 timme, hem kl 19 och så var det bara att svira om till träningskläder, för då var det combat. Körde som en tok. Sen orkade vi knappt gå, så det var tur att vi tog bil och inte cykel som tänkt :P
När jag sen kom hem åt jag och gick och lade mig. Somnade innan 22.

Kände även igår att jag började bli sämre. Och idag har jag verkligen haft en såndär dag ni vet. Allt är jobbigt och allting går emot en. Ni vet sådär när man är ett katastrofalt känslomässigt faktum...
Inte nog med att jag är skuk, småhostig och mkt ont i halsen, har pms vilket betyder att om någon denna gång alla fall. Om någon så mkt som petar på mig så börjar jag gråta. Säkert mycket undermedvetet det här med linda och hennes cancer, plus att det är mitt i lunchen och det är skitmkt PLUS att vi är en man kort. Jag brukar inte bli så, men då var det någonting i mig som satte stopp och det var nog. Jag bröt ihop.
Det blir så ibland. Jag är inte mer än människa, har jobbat väldigt mkt nu på senare dagar också. Allting samlas och sen pang! A bomb is dropped...
Men som tur är har jag en jättegullig chef som tog hand om mig och tog sig tid att prata med mig även fast det var lunchrusch. Tack! Hade inte ätit någon frukost heller, och någon lunch hann inte vi äta fören lunchen började. Så det var verkligen många faktorter som satte stopp för mig idag.

Men jag tog lite frisk luft, fick en smörgås och juice av sandra och sen var jag fitfirfight igen!

För övrigt börjar nog linda bli liiiiite bättre, det går långsamt, men frammåt.

Ska sova tidigt idag med. Har ingen feber än, men den kommer väl. Jobbar bara imorn och sen är jag ledig, ferdag-söndag. Skönt. Då blir det bara lugnt. Och på lördag ska jag köpa mig lite godis, en gång i veckan har vi bestämt att man får vara onyttig.

Nu blir det te och tv. Te med honung är det bästa! Rött te :)

Tack för allt idag alla gulliga på golfen.
Puss

Färdig om ett år redan?

Helgen har varit fartfylld!
Fredagen spenderades som sagt inte i k-stad utan på jobbet, menmen.

Lördagen började ca kl 10, då jag hämtade upp en fi som var redo att åka till marieberg för shopping istället för k-stad. Funka det med. Hittade ingenting att ha till kvällen, men lite annat säkerligen onödigt. 
Sen minsann var det hemfärd för kl 15.00 skulle min kusin Erik gifta sig med sin Petra. Petra var så otroligt vacker och Erik var så stilig. Så fina ihop :)



  
Deras små. Agnes och Albin var också jättefina dagen till ära. Små brudtärnor :)

Resten av lördagen bestod av alkohol och mäniskor. Jag Petra och Sofie träffades och grillade, Maja tittade förbi och sen bar det av till ett gäng någonstans i rosendal tror jag :P
Sen blev det statt som var lite roligare denna gång, hade nog betydligt mer alkohol i mig ^^

Sen tog dagen slut. eller natten. Hem, sova, vakna inte fören 12 tiden. Sen väntade jag ut tiden, för kl 15 var det jobbdags. Lite seg, men det var lugnt som tur var :)

Jag and the girls!
http://lillafi.bilddagboken.se/p/show.html?id=237434406&directlink=1

Idag har det varit ganska lugnt på jobbet. Ändå kom vi inte hem fören 18 tiden. ibland tar saker så lång tid.
Har nog föresten nästan bestämt mig för att bara gå nästa år. Då blir jag utbildad kock och kan äntligen börja jobba med det. För det är DÅ jag verkligen kommer lära mig massor. Dessutom, om jag bara går två år så har jag bara ett kvar. Och behöver inte flytta dit. Har jag klarat av ett år med pendlande så varför inte ett tll?

Nu blir det strax promme med linda and the vovvs!

jobb imorn igen!
Puss


Vad lördagen bjuder på

Är väldigt trött just nu. Håller på att somna. Ska anstränga mig för att inte göra det. Idag har jag jobbat istället för sofie som är sjuk. Hoppas hon mår bättre. Har varit lugnt idag tycker jag.
Dagen var planerad med sofie i karlstad, men pga oväntat jobb blev det ändring på det. Imorn blir det marieberg istället. Hoppas man hittar ngt fint att  ha på sig där till utgång imornkväll. Hoppas även denne helg på grillväder. Det fick vi ju inte förra lördagen, då vi grillade i regn. Men vad gör man. ska blir riktigt sjönt med ledigt imorn. Har jobbat mån. tisd, torsd, fred och på söndag denna vecka. Just det är inte så jobbigt, men det blir måndag- torsdag nästa vecka. Kommer nog vara trött. Men är ledig på helgen så det känns skönt. Jag jobbar ju inte mer än ngn annan. Vissa får riktigt långkörar pass. Men vi kämpar på och försöker hålla oss kvar. Vi har ju varandra. Och det är ett kul gäng uppe på golfen,så det är ganska lätt.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Åka till affären och se om jag hittar ngt i matväg till mig och viktor. Som förövrigt inte slutar fören 22. Så då lär jag redan sova. Fast jag kanske ska vara snäll att hämta honom föresten :P

Imorn blir det som sagt, mat med tjejerna, mkt party, skitsnack,skratt och lite statt! Vi får se vad lördagen bjuder på!

Just det! Idag fick golfen finbesök av Hela familjen högberg. Den ni. Det var kuul ^^
Dom tyckte nog om maten tror jag. Och mitt fruktfat :P

See ya out there
Puss!

Ledig onsdag

Idag har jag haft en skön ledig dag. fint väder fick jag också.
Vaknade upp hos viktor. och kl 12 åkte vi hem för att sedan åka till degerfors golfbana för att prova msten där. Måste ju spana in konkurrenterna, haha, nejdå. Det var mkt gott. Efter vi hade ätit visade matta oss hur man slog lite. På ranchen. Vi provade. Viktor är stark så han kom långt, fast snett. Och jag är nog bara dålig. Men det skulle vara kul att lära sig lite mer. Varför inte spendera tiden utomhus på det viset?.

Har varit ute med hundarna idag också. Mamma följde med på en promenad. Skönt att prommenera. Funderar på om jag ska göra det nu med. Kommer antagligen inte ut, men det skulle vara skönt. Är så mätt, vi har nyss grillat här.

Och vet ni vad? Jag har inte ätit ngt godis idag. Hihi. Få se hur det går imorn, det finns ju endel godis där, på jobbet.
 det blåste där vi gick ^^

 sötboris

 Buster och Boris <3



Vad jag älskar dessa små liv!



Imorn blir det combat också!
See ya!
Puss


Plask plask fight for you'r life

Idag liksom igår har varit arbetsdagar för min del. Och imorn är jag ledig. Skönt för mig. Medan sofia jobbar på sju dagar i streck. Som vanligt idag var det full rulle eftersom tisdagar innebär raggmunk. Vi hade lite mer än 40 matlådor att lägga idag, så sofia och jag åkte dit halv 8 så vi skulle hinna med massa.

Annars idag har jag varit ute med boris. Bestämde träff med sofia och vera. Boris och vera tyckte mkt om varandra och busade tills ingen av dem orkade stå på benen :P Och så har jag combatat också, såklart ;)
Så goa. Haha måste berätta om vad boris gjorde. Vi gick på ängen bakom träningslagret, eller skogen kanske man ska säga. Och de sprang ju och sprang så boris blev jätte törstig hela tiden. Och det fanns många diken att plaska i. Så sprang han iväg en stund. För vi hade släppt dem. Och jag ropade på honom men han kom inte. Bara försvunnen. Shit, lite småpanik. Så båda vi står och dumglor efter honom i diket. Och sen hör vi små simtag på andra sidan. Då har har simmat egenom ett stort stort rör under marken med vatten. Haha jävlar vad jag blev rädd! Det var ju djupt där, men han kan ju simma. Men rädd blev jag! Haha hundrackare :P

Nu har bara linda två dagar kvar att åka in till örebro och strålas. Min moster. Min tappra linda. Som har tappat tio kilo sen i april. Nu är det bara två dagar kvar på detta jävulsskap, som iofs gör gott. Sen har hon ca en månad till som hon kommer må pyton och sen vänder det hoppas vi. Så får vi hoppas på att det kan vara bra där. Ingen mer cancer. ! Det är jobbigt. Jag vill hjälpa. Hon kan ju inte äta. Så det jag kan göra är att gå ut med hundarna. Och det är kul :) Då blir hon så glad :)

Min favoritmoster ;) haha

jaa, är som sagt ledig imorn. Det som jag har bestämt inför morgondagen är att sova länge och gå ut med hundarna på eftermiddagen. Annars vet jag inte. Jo, jag ska låta bli att äta godis! Hihi!

Krögarslaget, fest bakom baren

Jajjemän. Det vill jag lova att det var igår. Väldigt roligt att vara på fest, bakom baren. Att observera den. Nykter alltså. Även fast det åt tre- tiden på natten kändes lite som att man själv var berusad. Berusad av trötthet.
Min arbetsdag började kl 14. Inte så mkt att göra då. Det finns ju alltid att göra, men det är alltid mer eller mindre stressigt. Och just då mindre. Hoppade in i disken för att avlösa marie lite. Skönt att ställa sig lite för sig själv när man kommer in efter lunchen.

Sen var det fikapaus och genomgång av kvällen. Krögarslaget är en avslutningsfest  på den gågna spelveckan på banan som annordnas av sandra, av restaurangen. Jag fick huvudansvaret för buffen. Jag ställde mig lite tveksamt till det, men fan va bra jag var ! Haha, jag rulade varmköket. Stenkoll. Haha, men jag hade aldrig, verkligen aldrig klarat det utan de andra goa tjejerna. Vi var bäst helt enkelt, alla hade stenkoll och konsentrationen var på topp. Likaså vårt humör. Speciellt när jag inne från disken runt 21-tiden hör greecelightning! wohoo. Dj-micke, som förövrigt renoverade vårt kök förra sommaren drog igång basen på högsta volym. Så där stod vi inne i disken, dansade och sjöng för fulla muggar. Tittade man sedan ut i baren stod lisbeth där och diggade på sitt egna vis, som personalen sent på fredagskvällen, eller såväl tidigt på lördagsmorgonen kl 3 hade väldigt, väldigt roligt åt ! Haha.

Kvällen flöt på bra och kl 1 var det slut på festen. Många goa och glaa lämnade restaurangen som var totalomgjord till värsta statt stället, haha och sofie och jag började röja. Konkandes på bord uppför trappor och stolar, som givetvis resulterade i diverse blåmärken, sammanbrott och en hel del skratt. Vi var inte övertrötta. Inte alls. Speciellt inte sofie och sandra som jobbat sedan 10 respektive 8.

Ja, kul som fan var det. Jag är otroligt trött och min kropp har lite ont här och där. Men va fan, jag är ju ung. "vi är ju unga" för arr citera petra. (eller är vi verkligen det, comitment. Inside sofie förstår)

Just nu i mitt liv, känner jag att jag lever. Jag känner att jag verkligen har hittat rätt. Jag gillar verkligen människor. Jag gillar att serva, att laga god mat att få nöjda kunder. Och det fick vi minst sagt igår. Dessutom var det mer folk än vad det varit tidigare år. Mer folk = mer öl = mer money ;) hihi

Ikväll blir det fest vill jag lova. Grillkväll at my place. Alla mina damer kunde inte komma, men nästa helg.
Ikväll blir det grill, pommes, efterrätt. och vinvin och öl ^^
Även om inte vädret är soligt, så är det varmt och skönt, så det rör mig inte, Bara det inte börjar regna, för då då...
Nu ska jag röja lite här, ifall vi måste sitta inne...

Och ikväll, då blir det fest utanför baren. !
Puss

RSS 2.0