..........

Jag kan inte sova. Har försökt somna länge nu. Jag tänker alldeles för mycket. Varför måste jag alltid tänka så jävla mycket, Det värsta är att jag nästan aldrig kommer fram till någonting bra heller... Just nu är allting deppigt, det känns som att det har varit så ett tag. Jag vet inte heller vad jag ska göra för att få allt mitt tänk bra.
Man kan ju inte ändra på någon annan, bara sig själv.. Jag tror jag skulle behöva lite kvalitets tid. En härlig dröm vore att åka utomlands, resa och upptäcka det jag inte än sett.
Just nu har jag lite drygt två och ett halvt år kvar tills jag är färdigutbildad. Jag står också i valet och kvalet om jag ska flytta... En del av mig vill flytta ibland, när allt känns bra. Men den störta delen av mig vill gärna bo kvar här i kga. Jag tycker om min trygghet och när jag inte har min trygghet mår jag inte bra. Ingen lust att äta speciellt mkt heller...
Lite djup såhär på en söndagskväll... eller ja, tidig måndagsmorgon...

Hej mina vänner

Idag har jag varit rätt lat. Försökt komma på andra saker att göra förutom att plugga... vilket är väldigt lätt!
Så, pluggat lite har jag gjort alla fall. Fått ett arbete klart. Skulle in till skolan idag först och ha muntligt. Men det stod att om man inte kunde nävara kunde man skicka in det skriftligt, visst kanske är mer jobb med det så, men jag tycker verkligen inte om att prata inför folk, speciellt inte om vad jag ska göra i framtiden, för det vert jag ju inte själv ens..

Har ätit massa after eight, bara för att det är sååå gott och att de bara kostar farliga tio kr på willys ^^
haha, värre godisråtta får ni leta efter! Kan inte hålla mig borta. Jag vill inte leva utan godis, men det vore ju bra om man hade lite självdisciplin vad gäller att mosa i sig det...

Meen, jag har faktiskt tränat lite cömbat också! Är ju fortfarande lagomt trött på passet men vi fick faktiskt prova en ny låt :) Den va lite knölig, men det är ju det mesta i början av någonting man aldrig gjort förr^^
Men det var en bra låt "Shut up and drive" med Rihanna. Den är goo, blev på festhumör och maria och jag beslöt oss för att fan, det blir statt på lördag. Jag har varit nykter sen den tionde november nu när min pingla fyllde. Så nu är det änna dags igen ;)
Dessutom behöver jag döva mina deppiga känslor för allt!

Imorn ska jag göra klart mitt andra arbete så jag bara kan vara bakis på söndag och inte göra nåt vettigt alls på lördag med gott samvete :)
Jag ska även gymma lite, för det behöver jag och min rygg...

image32


Nu, ska jag börja kolla på Desperate Housewives season 2!!!!
Nån gång när jag blir rik eller får pengar över ska jag köpa filmerna :)
Wiiie har längtat skit mkt efter att det skulle bli klart.. Finns en liten eller ganska stor risk att det kan bli ett par avsnitt här ikväll.... natt..

Sov gott världen, ses imorn :]


Detta klagande....

Jaa, denna vecka har jag varit hemma... pluggat hemma...
Det är jobbigt att åka tillbaka dit när man har varit "ledig" därifrån....

Ah, just nu är jag tillbaka där jag för det mesta är men... jag trivs inte riktigt. Det har ju bara gått en termin, knappt... men jag får fortfarande tillbaka den känslan, vissa dagar är allt toppen, andra inte.
Jag blir så trött på mig själv, varför är jag inte bara en sån där go utåtriktad glad tjej? Tänk om man kunde vara det!
Jag har fått världens chans här, vad fan är det för fel på mig??!!
Hade jag inte kommit in (vilket jag mot alla odds gjorde) skulle jag antagligen jobba på transcom eller nåt... MEN endast för en tid, för jag skulle då spara pengar så jag kunde åka ut och resa. jag vill resa och bara lämna framtiden åt just framtiden, istället för att hålla på och tänka hela tiden...
Å andra sidan, står jag ut i tre år så har jag ju min utbildning... och då är jag bara 22 år och har hela livet på mig att fortsätta leva.

Idag har jag bara umgåtts med sofie och tjejerna, tog en fika (kycklingsallad) och planerade lite julkul. Ser inte fram emot så mkt just nu... Förutom sommaren, den är efterlängtad....

Visst skulle det vara skönt att ibland bara gå tillbaka ett par år och vara liten, ovetande och inte ha något ansvar?... jo, skulle vara skönt.

Imorn blir det combat. Det blir dock inte nytt pass fören i januari,  suck!! Är lagomt trött  på det nuvarande... meen man kan ju inte göra annat än att vänta..

Jäss, det är väl det ända jag ska göra imorn... och plugga förståss. Förhoppningsvis kolla desperate housewives. om nerladdningen är klar snart.......................................................................

Jag är hungrig, har bara ätit kycklingsallad idag... what to eat? har ingen aptit.  Det är svårt att somna när man är hungrig, hm, men typ mackor.. jag är trött på mackor... aja, ska väl försöka sova nu..


Natt


Hej hopp!

Idag skulle jag berskriva min dag som svart, misslyckad och meninglös. Men det är nog ingenting mit vad jag kommer kalla den ímorn. För i morgon har jag nämligen min tenta. Den kommer att gå åt helvete. Det är så mkt som jag inte har koll på.
Alla tillverkningsmetoder på öl,vinstarktsprit,port osv.... Och sensorikdelen ska vi inte ens prata om. Jag är helt intsälld på en omtenta. Men det är ju inte hela världen heller iofs. Men det känns ju lite som det....

Fan, det jobbigaste är att jag säkert inte kommer kunna svara på en enda fråga, det kommer ju bli pinsamt, då undrar de väl vad jag har hållt på med de senaste fem veckorna. Eller så ska de väl försöka få mig att tro att jag dyslexi eller nåt... Bara för att jag råkar vara så jävla tröööög!
Måste säga att jag inte tycker att de håller denna kurs på grundnivå. När en lärare säger "jaa, ni har väl sett att den kan stå sähär på vissa flaskor" NEEEEj, det har jag inte eftersom att jag är 19 som även många andra i kursen så får vi inte gå på systemet!... varför ens kalla det för grundkurs. När jag började den kursen kunde jag absolut ingenting om vin aa alkoholdrycker överhuvudtaget. och nu, nu ska jag inte bara ha skriftligt i det, utan även vinprovningsprov. Jajjemän, efter fem veckor ska jag vara kapabel till att bedömma ett vins utveckling, kvalitet, pris, osv.. Sjukt? frågar nån mig så..

mén sen vet jag ju att jag har en tendes till att förstora upp allting så jävla mkt. Som nästa vecka tex. då ska vi ha muntligt ensama i en kvart plus ett skriftligt arbete som ska vara inne samma vecka. innan veckns slut.


Jaa, det ordnar sig säkert, det är nog ingenting att ha magkatarr för!

Måste sluta bry mig så jävla mkt om allt, och vara mer positiv. Ska flytta utomlands, där tänker de väl mer positivt?

Aja, jag borde inte sitta här, borde ha näsan i böckerna. ska fortsätta min läsning om öltillverkning,...

Nämn ordet vin till mig de närmsta dagarna och jag vänder mig om och går!


Måste ara avsluta med att säga att jag har laddat ner Desperata hemmafruar 1. Nej, jag har inte sett det förut, men sen har jag inte femman heller... Jag är helt fast! undra vem som mördade "alice" som hon egentligen heter?... fortsättning följer, har sett fyra avsnitt nu.


Bye!


Skola skola plugg plugg

idag gick jag upp klockan tio för att plugga. Gjorde nästan klar mitt pm om smaktestet vi har gjort i skolan. Behöver bara invänta resultatet från det andra testet. Och det pm.et ska vara klart den femte, så jag är ute i god tid :)
Igår satt jag även och skrev på vårt grupp pm. så nu har jag i princip gjort min del i det också. ska bara sätta ihop det hela så det blir bra. även det ska vara inne den femte... hoppas bara att alla medlemmar gör det de ska i tid....
För övrigt har jag pluggat till tentan, som alla andra dagar...

Förra veckan var vi i köket igen :) denna gång var det inget prov. bara ett grupparbete. en övning liksom. Vi fick i uppgift att göra ett senarie om ett hotell vi ägde med konferensanläggning. Till oss skulle det komma en grupp män och kvinnor i aktiv ålder. Vi skulle näringsberäkna alla deras måltider. två st 3- rätters. frukost, fm/em fika och lunch. Denna lunchen vi skrev i i programet som för övrigt heter DietistXP skulle vi göra verklighet av. Alla 28 grupper hade fått ett visst område, vissa skulle göra lax, kyckling, kött eller veganrätter. Min grupp fick lunchpaj. Lätt tänkte jag... men fan det var inte så lätt. Pajskalet innehåller ju mängder av fett... vi löste det med en pajdeg på margarin (som det visade sig att det inte fanns i köket så vi fick anända smör alla fall) vatten och grahamsmjöl. för övrigt var det en gubbe som hete graham som kom på det, det är vetekorn, kommer inte ihåg hur det var exakt, samma sak som vetemjöl fast vetemjöl bara är mer slätt... nåt i den stilen...

aja vi bestämde oss för att göra en
kyckling och svamppaj med paprika. Så vi fick stycka två kycklingar igen, jag gjorde ju det till hantverksprovet också. Det är faktiskt ganska kul, bara man lär sig det ordentligt nån gång. Till det skulle våra gäster få sallad (frisé och romansallad) med en vinägrätt gjord på balsamvinäger, färskost och senap. MUMS! till det hade vi även baugetter med getost på som vi värmde i ugnen precis innan maten skulle ut.
Den maten vi fick äta var tyvärr inte speciellt god.. bränd och för stark.. men det är ju bra om man gör fel, för då lär man sig ju massa:)
efter vi hade gjort den första rättern, var det senare på eftermiddagen dags att göra en till. så kallad "gör om gör rätt" de andra som åt vår mat tyckte bara att det var lite dåligt kryddat, så jag öste på med mer kryddor denna gång^^ och då blev de nöjda, smakade även en liten bit själv, och den va himla goood :P

aa, det ska vi skriva pm på,

Annars är jag helt utslagen och sleten. bara massa skola, det är ju kul, men det är sån jäkla rusch bara... förra veckan var jag nog inte hemma innan kl 18 en enda dag. jag orkar inte ens träna, har inte tränat på tre veckor, jag är sjuk !!?!?
eller männsklig.
Nää, nu ska jag läsa lite till om vingårdar, sen ska jag nog se på en film om jag orkar.

Ha det!




image31

Vår andra paj

RSS 2.0