Små under

Hej ni som läser. Idag har det varit en annorlunda dag. Varit hemma hos Linn och Mio med Petra. Kul att ses, lite tråkiga omständigheter dock. Mycket tråkigt händer i min omgivning. Massa kramar till Sofie och familj som varit med om mycket tråkiga händelser på alldeles för kort tid.

Mio är världens goaste unge, helt underbar.
Bara måste dela med mig lite av det goda.


Gjorde lite winernougat igår, gottegris som jag är, fast det var inte till mig denna gång. Hur gott som helst.
Även vår egne chili som vi torkat.

Dagens träning avklarad, inte så motiverad idag men sådana dagar har vi alla ibland. I morgon och på lördag blir det jobb.

Ciao


Ciao

En ledig dag idag. Vädret är inte precis på topp. Ni vet den där känslan som infinner sig ibland. Tittar ut, ser en färglös natur med dis och regn. Slappar dagar helt enkelt. Som vanligt har jag svårt att hålla mig borta från köket. Började skriva av lite recept från cd- skivan jag fick av snälla javier i London. Orkade skriva ner ett recept, tänkte nämligen skriva ner på datorn ifall alla 152 dessertrecept skulle försvinna från skivan, eller gå sönder. Den skivan är värd mkt för mig. Blev sugen på att prova honeycomb igen. Nu när jag ändå beställt hem lite glukos. Enkelt, snabbt och gott :)

 

Lagade lite linguini med tomater, rödlök, citron, persilja och kräftstjärtar, mums :)

Ciao bella


Vanlig dag

Idag började dagen med ett lunchpass, Easy line killer. Underbart hårt pass, svettigt värre!

Igår körde Sofia och jag hårt. Först easy line sen combat och sen en timma promenad med Virpan. Tänkte bara tala om vad duktig jag är ;) haha

Annars har jag varit ledig idag, vilket har varit rätt skönt. Maria och jag var till marieberg. Hittade som vanligt ingen speciellt. Påvägen hem i bilen hade vi en rolig konversation, tyckte vi alla fall..

Jag sa, - Teo är ju ett fint namn
Maria- mäh, hur ska det se ut när han är 40 år och bodybuilder!?!
jag- va fan, varför just bodybuilder??
maria- ja men är man bodybuilder ska man ju typ heta... Lars..

ja, det är nog bara vi som förstår, men kul vare alla fall :P
Knäppgöken maria ;)

I morgon blir det jobb, hoppas på att hinna ut på krogen, är lite festsugen ^^


Nu ska det ses film!

Festival

I fredags morse ringde klockan lite tidigare än vanligt. Skulle nämligen med bussen till örebro för att möta upp Hannah och tåget mot sthlm. Jag försöker, men minns inte när jag var i vår huvudstad sist.. Känner mig alltid lite som en bonde när jag kommer dit, hihi.
Väl framme på stationen skuttar en glad Jenny mot oss som slutar i kramkalas. Innan vi beger oss till nordiska museet går vi upp till henne en sväng. En mysig liten etta mitt i centrala sthlm.

En gemensam nämnare fanns i allas våra tankar, nämligen choklad, livsnjutare som vi alla är skulle vi på chokladfestival. Hur underbart låter det inte?

Stockholm stad bjöd på en helt fantastisk solig höstdag. Väl framme beundrades vi av bröllopsklänningarna i vit choklad, alla utställare och tävlingen årets konditor, som i år vanns av Conrad Tyrsén med tema caribien. Tänk att vara så duktig på någonting. Antar att det bara är att ge sig fan på det :)

Efter att vi gått där inne en timma eller så har Karina anlänt. Lika förtjust som vi. Leendena man möttes av denna dag var av ren lycka, choklad. Jättekul att se dem. I november blir det besök igen och "det goda köket" står på schemat. Ska väl denna gång kanske försöka hinna med att äta på en av Melkers restauranger som vi inte hann. Skulle vara kul! Istället år vi på ett annat ställe som var rätt mysigt.
Då ska också Cicci vara med hoppas jag! Jag köppte på mig valrhona till både henne och mig, det var uppskattat, favoritchoklad. Just nu alla fall, kan säker ändra mig om någon motbevisar mig!

 

 
  Jenny ser lycklig ut!

 MUMS

  

 
Det var inte överdrivet med folk på fredagen, kan dock tänka mig att det var fler lördag, sondag.

   
Igår gjorde jag massa skoj. Gjorde pistagebiscotti med receptet från London, St.Alban pastry. De blev goda, hade nog velat ha lite mer pistagenötter i, men det är ju så satans dyrt om man ska köpa en del..
Har länge funderar över marmeladgodisar, ni vet. Har försökt ett antal ggr nu, men det smakar ju bara socker. Jag får exprimentera vidare...

Nu ska jag nog bege mig ut i det kalla vädret och blir varm genom en promenad.

Ha de gott!


förmedla känsla genom bild

Har tagit ett antal bilder på senare dagar. Har dock inte orkat fixa med alla.

Våra solroser slog ut sent i år. Nu är det oktober, då kan man inte längre säga sensommar, utan nu är den riktigt kalla hösten här. På med mössa och vantar. På något konstigt sätt känns det kallare nu när det är mellan 1-5 plus ute än när det är -10. Låter knäppt men så känner jag, innan jag riktigt vant mig vid att det är kallt.

Lagade lite mat häromdagen. Mamma hade beställt köttfärsbiffar. I dem hade jag dijonsenap, smaskens!
 

 

Love is in the air

Har också tagit bilder till jobbet och bilderna kommer inom snar framtid att pryda labbsand.se



Vad händer i mitt liv då. Ja, jag jobbar och står i, tränar, promenader, försöker hinna med att träffa vänner. Har varit en dålig vän på sistonne, glömde bort Linns födelsedag :( usch, dumma mig!
En resa i januari vore fint. Vem vill åka med mig.. en lång resa :)

Nej, dags att lägga sig. I morgon blir det mera jobb.

God natt puss

 


RSS 2.0