Säg det i bilder

Idag sov jag alldeles för länge.. men efter gårdagens arbete var jag väl trött antar jag. På nåt konstigt sätt blir jag mer trött om jag bara jobbar någon dag sådär många timmar. Medan man under sommaren jobbar långa dagar flera dagar i rad utan att bli så trött. Fast det är ju klart, då tillåter man sig kanske inte att bli så trött.

 Kollade just på "vad blir det för mat" Visst han kanske är lite småäcklig sådär ibland men fan vad roligt det är, underhållning på hög nivå, dessutom verkar han vara riktigt duktig den där Moberg som han säger...
Kommer ihåg Ciccis om min skräck blandade förtjusning när han stod och tittade på oss i skolan när vi lagade mat, jag skulle göra blodpudding som jag aldrig gjort förr.. haha det var tider det... Vilket team vi var Cicci!

Jag har en del bilder som jag tagit fram från min kamera rensning. Vet inte om jag får med alla just denna gång, men bjuder på några.

Just ja! Min helg. På fredagen blev jag inringd av jobbet, one man down så jag hoppa in medan den andra låg hemma och kurrerade sig inför kvällen. Efter jobbet var det dusch och stiling uppe i damernas omklädningsrum. Personalfest!  Välkomstbålen tog slut fort, förstår inte att min glas hela tiden var tomt...

När alla var samlade tutade vår lilla buss att det var dags att åka. Vi tog med oss en bira och sjöng bland annat "tipp tapp tipp tapp" och "vår busschaufför" ...Sad but true.
Väl framme vid vår slutstation hade alkoholen börjat göra sitt för de flesta av oss. En tre rätters middag på Ågatan 3 vankades. Jätte trevligt, maten fick 3 av 5,  däremot sällskapet ochhela kvällen fick full pott. Det skrattades och fnissades, diskuterades och jaa till och med revs garderober. Pia heter denne stjärna, roligare människa får man leta efter. Jag som satt närmst denne garderob hörde när servitören artigt harklade sig och sa- "det är inte säkert att era jackor hänger just där som ni hängde upp dem, men ni får leta lite".. fick hålla mig för skratt så jag inte skämde ut mig själv..
Påväg hem sjöngs det inte riktigt lika mkt, men några låtar fick vi till.

På lördagen vankades det parmiddag på jack och sedan vidare upp till Petra och Andreas för alkoholförtäring och god pannacotta. Kvällen fick ett lugnt avslut för min och Viktors del, de andra hoppa in på statt och skakade lite rumpor. Jätte trevlig helg!

Söndagen var en vanlig dag, inge speciell för mig.....

  
 
   
  
  
  
  
  
 

Som ni ser, en massa bilder. Vore jättekul om ni kommenterade. Vet ju att det är ett par stycken som läser :P
Nu blir det bingen för min del. Jobb i morgon!

Buona notte miei amici


Small update

God morgon!

Skulle just åka till jobbet när Sofia ringer och frågar om vi ska ta sällskap, är ju bättre det, lite miljövänligare dessutom! Så nu väntar jag.

Idag blir det en jobbardag 8-23. Allt på en gång :p
Det går bra, jag är ju ledig i morgon, men inte de andra.. det är väl på sin tid att vänja sig inför julborden för då ser nog de flesta dagar ut så I guess...

Hade tänkt lägga in lite bilder igår, kamerarensning.. men det får bli i morgon.
Då skriver jag lite om helgen också, rolig helg.

Ha en bra dag för det ska jag!
 



Ciao bella


RSS 2.0