Ännu en händerlserik dag i mitt liv...

Hm tisdag idag, skolkade från engelskan igen... nu lär jag inte få mitt vg... Men hur fan ska man orka?!
vi gör ju typ aldrig nåt nyttigt heller....bara massa trams, dessutom har inte jag läst ut den där förbannade engelska boke än .... Bläääääääää!
Idag har det nästan varit en händelsedags rik dag i mitt liv.
Den började när jag gick upp... struntade ju som sagt i engelskan, men det var mest för att jag har ont i baken. Jaså undrar ni som läser, och va fan har hon gjort då? (hm)
Jaa, svaret på det är enkelt, jag har ingen aning. Jag har ont i min svanskota. Det hela började i onsdags. På gympan satte jag mig ner ganska hastigt på golvet, så jag antar att det kanske vart någonting då. Sen va jag ju på konsert två dgara i rad och stod upp jätte mycket, vilket resulterar i en ond rygg. Så jag kan inte sitta bakåtlutad, jag kan bara sitta jätte rakt om jag spänner mig, och det blir tröttsamt efter ett par dagar (eller bara några timmar faktiskt) Och när det är sovdags är det värst. Jag kan inte ligga på rygg, det är fucki'n impossible. Jag kan inte ligga på mage, det kunde jag igår, men idag så kan jag tydligen inte det. Jag hatar att ligga och sova på magen, men hellre det än typ sitta upp. Sen kan jag bara ligga på ena sidan för den andra gör det skitont i svanskotan om jag ligger på. och det resulterar ju i att man tillslut får ont i höften och axeln, när man bara ligger på ena sidan.
Jag undrar bara över en liten grej... Varför ska jag alltid ha ont någonstans, är det det som är meningen med mitt konstiga liv?!
Aja eftersom att jag har haft ont ett tag och inte kunde ta någon mer smärta idag så åkte mamma och jag till akutmotagningen på baggängen. Jäpp och där blev jag undersökt, ta av dig byxorna, - ok, man gör ju som man blir åtsagd, inte speciellt roligt men han måste ju göra sitt jobb... Så sa han åt mig att lägga mig på rygg, och jag bara - ööh hur ska det gå till, det går inte?! Jo, men en kort stund bara. - Hallå, det kändes som en evighet, och helvete vad förbannat ont det gjorde, så lyfte han på benen och höll på, - Gör det här ont och lyfte typ benet upp till huvudet (typ som att jag vore en dansös) - Nej inte i svanskotan, men benet sa jag lite ironiskt (men läkare har ju ingen humor, så jag kollade på mamma och hon fattade alla fall)
Sen va det det andra benet, och där gjorde det förbannat ont när han lyfte upp, - Gör det här ont? -JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, sa jag. och det här? JAAAAAAAA, allting du gör med det benet gör ont, låt mig va, tänkte jag... Buhuu stackars mig :( Tårarna bara sprutade av smärta...

Sen kände han på svanskotan, och ja, det gjorde ont. Man skulle kunna säga att jag fick en mindre trevlig undersökning, och för er som fattar, nej det va inte kul, och för er som inte fattar, glöm det !


Jäpp, så det blev man ju inte så mkt visare på, jag får bara proppa i mig tabletter och hoppas att det går över snart. Så jag kan få träna också. Det måste nästan vara någon som vill mig någonting riktigt jävligt. Det räcker med mina ryggproblem tack! Jag orkar inte mer, jag är så trött och sliten, alltid ont någonstans. Är jag 19 eller 90?


För övrigt fick jag reda på att de gulliga kattungarna på katthemmet har blivit tvugna att avlivas. två hade dött och de andra va inte bra, de hade kattpesten. stackare, de va ju så underbart söta.

Sen när mamma och jag var på kronhallen vid jaa, kanske 18 eller 18.30 nång gång stod vi i kassan och skulle betala varorna. Då hör vi någon människa som skriker massa saker på engelska. Hm ok vad va det och så börja man vri på huvudet. OMG i kassan bredvid står en galen ryss! Han skrek på engelska, I have swedish money on this cad och höll fram ett ica kort. Det hade fattats en femtioöring när han skulle betala så jag kan tänka mig att kassörskan sa någonting i stil med, - You have no money? som en fråga, men antagligen kan hon inte så bra engelska och kunde inte uttrycka sig rätt så det blev fel. Jag tror att han kände sig kränkt, men något fel uppe i hjärnverksamheten måste det ha varit. Vi vet ju inte vad han har varit med om och så, men man beter sig ju inte hur som helst heller... Han bara vråla och vråla, I'm russian, fuck you swedish, fuck you, go to hell. I'm russian, I have your swedish money.
Han va helt vildt galen alltså, man kunde inte hjälpa att man bara stod och glodde, men mamma och jag försökte ta oss därifrån så fort som möjligt ifall han skulle göra någonting dumt. Jag kan garantera, hade han haft ett vapen, då hade han använt det, för så jävla galen va han. skitförbannad, så arg kan man inte bli om man inte har något fel...
Så när jag skulle gå och packa varorna medan mamma betalade gick jag ju typ mot honom, då började han skrika ännu mer och det kändes som att han tittade på mig, jag vart ju skiträdd ,men låssades inte om nåt och bara packade varorna, sen stack mamma och jag därifrån så fort som möjligt. Omg, stackars hans fru, va hon måste ha tyckt att det va pinsamt. Man ska ju inte dömma människor, men får man sådana utbrott går man antingen på nåt eller så är det nåt som inte stämmer däruppe. Det va värsta dramatiska upplevelsen för mig, man vart ju skiträdd. Oh, jaa en händelserik dag. Nu ska jag väl gå och se om jag kanske möjligen kan hitta någon sovställning som jag inte behöver tjuta mig till söms i.

God natt!


The Sounds

image5
10 maj 2007 Satin


Omg! är The Sounds världens bästa live band eller???
Igår va jag, Maria, Eric och Timpa på TS i Örebro på Satin, rätt schysst ställe. Jag körde dock in så det blev inget dricka :P Men det gjorde inte de andra heller så, det fanns så många som stod för det ändå ^^
Vid elva steg förbandet på, rätt schysst faktiskt. Sen typ vid tolv klev TS på, vilket jubel. De va ännu bättre den här gången än när jag såg dem i somras. Men då kunde jag ju ingen av låtarna på skivan, det kunde jag ju den här gången :P
Maja äger scenen, hon vet verkligen hur man rockar loss. Värsta grymm !
Det va så bra scen också, närkontakt hon bara slängde sig ut i publiken :)
A det va fan riktigt bra, skitkul!

Ikväll blir det ännu en konsert, med mitt favoritband, Sahara Hotnights. jag antar att scenen inte är så som den va på Satin, men jag hoppas att man ser bra, jag har ingen aning om hur det ser ut inne på nöjesfabriken. jag ska alla fall stå längst fram och ta med mig en laddad kamera denna gång, som jag inte gjorde på TS igår kväll, pucko!

Idag har jag bara pluggat lite, gjort en god tonfisksallad, spelat och sjungit lite och bara slappat, götte!
Men sen blir det inte mkt slappa, då blire spinning med Marre;) (typ världens finaste smeknamn;) )  hahaha ;)
Sen blir det till att hämta upp min pojkvän och på något sätt försöka hitta till Karlstad, det ska bli lite kul och se ifall vi kommer in på någon konsert:P Jag kan tänka mig att Viktor och jag lär blir lite osams, det brukar vi bli när jag kör bil under pressade situationr för jag bara skäller, förlåt älskling ^^
Jag har fått den bästa födelsedagspresenten någonsin av min gubbe, så jag ska försöka att vara snäll och inte skälla  :P
Well well nu ska jag iväg till träningslagret, (gäsp) va trött jag är, somna inte fören 3 inatt, man kan ju tro att man ska vara rätt trött om man kört hem från örebro i mörkret, men jag va rätt vaken, ja va så konsentrerad så spänningen släppte ju aldrig. 
Nu ska jag sluta tjata, hej då 

Ge mig styrka!

Jag har ingen ork kvar nu! Jag har inte sovit ordentligt sen i onsdags natt. Allt tack vare skolan. Hur mycket ska de pracka på en???!!? Jag är nog inte den enda som har såna känslor?

Årsredovisning PA 3/5
Marknadsföring, företagsarbete 4/5
Affärsjuridik, arbete om skadeståndsrätt 7/5
Affärsjuridik, arbete om ekonomisk brottslighet 7/5 
Engelska boken 250 sidor (hatar att läsa, läser högst två böcker per år och det är de man måste läsa i skolan) 3/5
prov i internationell ekonomi, valutapolitik (jätte roligt) 8/5
Svenska redovisning, om media 10/5
Fotografisk bild, 7 perfekta bilder (omöjligt) 14/5
Prov i religion, om hunduismen 15/5


                                                    
                                                             Mitt liv!??!

Hur orkar man, säg mig?
och det bästa är att jag bara har läst 50 sidor av engelska boken, dessutom ska det vara en ressention på den på 1000 ord. :( buhuu

Jaha och nu sitter jag här och tjockar mig IGEN! jag måste äta på nåt när jag pluggar, det bara är så. Så enligt listan då så ska jag sitta uppe heela natten lång och plugga, jag har inte ens skrivit klart min sammanfattning!
Jag har inte ens hunnit trräna på nästan två veckor pga allt i skolan, annars tränar jag ju jämt, det känns alldeles hemskt :(
Det är ju alla fall bara 33 dagar kvar så jag borde orka....
Studenten, vilken grej :)
jag känner ingen som helst fruktan att lämna bregårdsskolan för jag är så trött på stället och på människorna, några alla fall. Det är onödigt att slösa energi på sånna människor, men det är lite svårt när de gör sig påminda hela tiden. jag kanske är tråkig, men jag tycker inte att det är det minsta kul, jag har inte bett om det....

Aja, imorn ska jag alla fall träna som en galning. Gymmet och älskade combat, ibland tröttnar man men det är ju så kul. Hoppas bara att det blir nytt program snart, det gamla börjar bli lite tjatigt.

Just nu vill jag bara sova, jag vill mysa med min älskling. Jag önskar att det vore onsdag, för då är provet över och så äre lost och älsklingen <3 Det går mot 2,5 år. Bästa åren i mitt liv, älskar dig så mycket Viktor du är bäst :)

Nae nu borde jag fortsätta plugga, hm......
Sov så gott för er som inte behöver vara uppe hela natten...









RSS 2.0