Beslutsångest

Att välja glass, är inte att ingå äktenskap,....

var någonting jag stod och tänkte på idag i kassan när jag väntade på två människor som lutade sig över vår GB glass box full av beslutsångest. Boxen som har två glasdörrar (ni vet) går fram och tillbaka, man plockar upp en glass, tittar på den, lägger tillbaka den... upprepar samma sak ett par gånger tills man valt en glass, går till kassan och betalar... tittar på glassen en gång till och tänker - jag skulle tagit en annan glass..


Dagen har varit helt okej, jobbat med världens bästa Ulla. Har varit småförkyld ett par dagar nu. Hoppas jag känner mig bättre i morgon. Ny vecka med ny träning. Hatar verkligen att inte vara 100 % frisk, jag vägrar.
Tänkte lägga in lite bilder, men nu orkar jag inte ... är för trött.


Adventure in the past and in the future

Sitter nu hos min Viktor och är otroligt trött. Trots att jag varit ledig hela dagen. Sofia och jag gick en extremt kort promenad för att vara oss efter combaten. Ibland får man vara trött..

I morgon väntar äventyr. Då blir det kolmården. Jag, Maria, Phuong, Linnea och Ida. det ska blir roligt. Får se om allt går som det ska, dvs att vi hittar både dit och hem.
Ska hinna med att hälsa på brorsan, Elina och lilla Mira gumman som fyllde förra veckan.

Har inte lagt ut några bilder från London med Viktor än. Har varken haft tid eller orkat. Här kmr några!


4








Jag fick en tröja av viktor som jag tyckte var lite rolig. Prawn star  hihi

 
God natt

"det kommer nog bli en lugn dag"

Helgen har bestått av väldigt mkt arbete. Lördagens kommentar om söndagen; "det kommer nog bli en lugn dag" Stämde inte riktigt med söndagens verkligehet....

Men det har gått så jävla bra, fan vad bra vi är ;p
Hinner inte med mkt hemma när jag jobbar så mkt. Finns mkt jag skulle velat hunnit med som inte hanns med. Träffa vänner, fira lilla Mira som blivit hela fyra år och massa mer. Sån är branschen jag valt.

Kom ett busslass med ryssar innan buffen var klar och ute, redan där började dagen gå åt helvete, haha.. nedå. Det gick så bra så. Sen skulle de ta kort på och med oss. Ha Ha, tänk vad man ska vara med om ;)

Grattis till Lars och Ulli som blivit föräldrar till en lite tjej idag och grattis till Viktor som nu är storebror åt en lillasyster :)
Här händer det saker.

Lite bilder från helgen...

 En dessert till ett sällskap som firade födelsedag uppe på golfen


 En välförtjänt sittpaus efter en hel dag av spring och stress
Från V. Emma provsmakar den smarriga pizzan vi gjorde, Chef Sandra :)
 och där var jag...

Så var det måndag i morgon. Jobb och sedan träning. Är ledig tisdag och onsdag. Väldigt skönt. På tisdag ska jag bara ta det lugnt och träna lite combat för att sen vila upp mig till onsdagen. Då drar jag Maria och Linnea till kålmorden ! Och inte nog med det, så möter Phuong upp oss där nere! Det ska bli skitkul att komma iväg någonstans, eller hur tjejer :)

Nu ska jag nog bädda ner mig och vänta på att Kendra börjar...

Sov gott
Puss

Skam...

...den som ger sig. Dagen bestod av fiske. Var det tänkt...
Viktor och jag for till Viktors pappa Lars, där åt vi mat med honom och Ulli, hans sambo. Som är höggravid. Sedan begav vi oss tre mot kyrksten, minns inte namnet på stället... Väl framme vid båten började det blåsa stormvinar. Nu försökte vi lossa årorna som satt ihop med en tjoc kedja och ett hänglås. Detta hänglås ville inte upp. Dessamma gällde hänglåset i båten där besinen låg i en låda.

Detta tog ca 40 minuter innan vi hade lite lycka. Sedan på med propellern, lasta allting på båten, kastspön, kaffe, bullar och oss själva. Viktor ror ut och Lars försöker få igång motorn. Den bara ville inte. Viktor och Lars rodde en stund vardera, Viktor kastade ut tre ggr. Sedan gav vi upp. In mot land och åkte till Ullis föräldrars ställe, men det blåste lika mkt där. Så vi tänkte bättre lycka nästa gång. Ingen fiske lycka för oss idag. Tur för fiskarna...

Kul var det ändå, vi drack alla fall kaffe och åt en bulle, det är mysigt när det blåser, solen skiner och varma kläder är på! Härligt att komma ut. Hösten bara överraskade oss i år tror jag. Men i år tycker jag det ska bli skönt med höst. Fins färger, fins fotografier hoppas jag på. Kanske är för att jag inte ska tillbaka till skolan denna höst för första gången sedan man satte sin fot på dagen ungefär.

Här kmr lite bilder från dagens äventyr!

 Viktor var snygg. Som alltid
  
   
 
Nu, combat

I love...

...mangold!
Det är ju så underbart gott. Det tråkiga är bara att man får så, så förbannat mycket för att det ska bli någon mängd. Sen jag var liten har mamma alltid stekt bladen med vitlök och kryddor, och med själkarna som blivit över har hon gjort panering av. Det är så gott! Här slänger och slösar vi inte på naturens goda gröna.

Ganska nyligen hemkommen från ett hårt, varmt och svettigt combatpass. Skönt att vara ledig idag. Dock spelar det ingen roll hur man än vänder och vrider ut och in på sig själv så är det alltid någonting som ska bli fel. Vill ju gärna träffa så många som möjligt när man har en dags ledighet. Fick ju alla fall lite sol idag, det tackar vi för!

Nu ska jag ta mig ner till sängen. Får se om mina ben vill gå upp lite tidigare i morgon och gå ut och gå med mig innan jobbet... antagligen är de för trötta... återstår att se. I morgon blir det Pannbiff med löksås och Fiskgratäng med potatismos.



Buona notte

Vaniljsås

Detta med service. Ni vet, det lilla extra....
Ställer man ut en jätte god äppelpaj att bjuda på som någonting extra så är kommentaren man får höra hela dagen. Finns det någon vaniljsås till?
- Nej tyvärr, det är någonting vi ställt ut extra bara för idag, men den är så god att det inte behövs någon vaniljsås, jag lovar...
Är detta någonting att bli arg över.. Människor kan inte i sin vildaste fantasi ens tänka i de banor att det går att bryta ett gammalt mönster och skippa vaniljsåsen till den faktiskt jätte goda äppelpajen. Situationer som dessa gör att ordspråket "man slutar aldrig att förvånas" blir verklighet. Jag kanske klagar nu, men orka ta skit av folk för att vi har gjort någonting extra istället för att de blir glada. Jag ska inte dra alla över en kant, men det var många under just denna lunch som nästan blev lite smått otrevliga när de inte fick sin kära vaniljsås.
.... Dessutom är ju faktiskt inte, i ärlighetens namn köppt vaniljsås speciellt gott

Så, nu var det ur världen...
Annars i mitt liv jobbar jag, jobbar och hinner ibland med att träna. Saknar London. Viktor och jag hade det underbart där och det var fantastiskt kul att se alla på St.Alban igen. Direkt när jag kom in fick jag ett glatt bemötande med pussar och kramar. Det kändes då som om jag aldrig varit därifrån... Någon gång måste jag våga ge mig ut och arbeta utomlands...
Men just nu är mitt mål att bli självständig i varmköket på golfrestaurangen... få rutin, erfarenhet och växa där.

Känns skönt att inte behöva gå tillbaka till skolan snart känner jag. Det är så skönt att åka hem och kunna slappna av eller träna, umgås, vad som helst utan att behöva göra massa skoljobb. Fast jag hade ju haft en examen om jag hade klarat ekonomin. Fan, det är inte alls min grej. Matte, logik, usch. Det känns så hopplöst.. Måste greja det, men inte just nu bara, har alldeles för mkt jobb för det... Jobbat 6 dagar i streck nu, ledig en och sedan jobba 3 igen. Är ledig helg för första gången på länge känns det som. Men jag är bara glad för massa jobb! Jobba sig till toppen heter det :P

Phuong ska flytta. Tycker hon är supermodig! Var hos henne i fredags och hade det jättemysigt hela gänget, eller ja, Karin fattades... Det blir alldeles för sällan. I veckan ska vi fika och så funderar vi på att bege oss till kolmården, om det skulle vara så att vi hittar en gemensam tid :P

Nu ska jag möta Maria för en promenad.

Ciao

RSS 2.0