Vanlig onsdag

Ciao,
Idag har jag handlat present till kusin vitamin med moster. Mkt gott i en och samma korg.
Sen åkte jag direkt till storstaden Degerfors och målade möbler. Känns Aldrig som att jag blir klar!
som vanligt, målarfärg på hela mig, i håret men jag lyckades denna gång med någonting nytt. Nämligen att lägga mobilen i den vita färgen. Grattis Kim, bra jobbat...

Indoor Walking med Erica, roligt! Men nästa gång ska hon stanna och träna mage med mig efter passet, hihi^^
I morgon åker jag Maria och Erica till bolaget när det öppnar, inhandla nödvändiga saker till helgen nu. Börjar ju jobba på tisdag så jag måste passa på nu =P


Målar jag idag! Ursäkta röran med jag ska ju faktiskt flytta =)

Idag är det 30 dagar kvar tills jag flyttar. Värsta nedräkningen nu =D
Nu ska jag in i duschen och krypa ner i min nybäddade säng, mys! Kanske rita lite om lusten faller in?

Sov gott
Puss


Roligt på jobbet


Såhär roligt hade jag på jobbet idag. Jag skrattade så jag grät och bjöd även alla andra på ett gott skratt =)
Visst är jag snygg, otroligt attraktiv, ska nog bli min nya stil ;P

Orkade med både träning och promenad idag. Skönt! Hatar att inte kunna träna!
I morgon ska jag och moster Linda åka och handla massa goda saker till kusin Anna som fyller på fredag. Hämtar upp henne i Linnebäck redan 09.30. Min tanke är att jag ska orka upp innan det i morgon och bege mig på årets första morgon springtur. Det tillhör ju ändå våren lite och nu när det är barmark. Men det bästa vore om gruset åkte också. Få se om det förblir en tanke eller verklighet. Efter allt detta ska jag åka till Degerfors och måla möbler igen. Någon som vill hålla mig sällskap?? =)

Kl 21 är dte dags för Desperate Housewives, få se om jag orkar hålla mig vaken till CSI som jag missat en vecka nu. Troligtvis inte...

 


Mannen har underbar röst. I love

God natt på er
Puss

Då och Nu

Idag har jag jobbat för första gången på länge. Så även i morgon, det sista. Nästa vecka smäller det.
Dåså, då går vi mot sommaren. Det får gärna regna massa så snön försvinner. Sen, när gräsmattan kommit fram och visar sin gröna färg kan vi säkert vänta oss en vit sådan en morgon. April vädret kan luras, april april.

Ingen träning idag. Sparar mig tills i morgon och hoppas hostan är bättre. Fick bli en lång skön promenad istället. Hade tur och kom just in innan det började regna mycket.

I brist på annat att göra leta jag på lite gamla bilder. Enjoy



2008

2005



Konstig blandning av bilder....
Denna har jag alla fall gjort idag. Köttfärssoppa. Mamma tyckte den var helt underbar, hon ville byta ut sin matlåda mot den. Den blev okej, men jag är aldrig fullt nöjd =P



Jobb i morgon as well så god natt
Bacio


London Calling

Back in Sweden. Landade fredagkväll i Göteborg. Slaggade hos Sofie och Fredrik och tog tåget hem tidigt lördag morgon.

Redan förra söndagen åkte jag med Sofie till Götet. När vi kom hem hade Fredrik gjort söndagsstek med hasselbackspotatis, lyxigt värre, mums! På måndagen mötte jag upp Huong. Handlade nödvändiga saker som frukost och massäck till flygresan. Vaknade upp i ett Grått tråkigt Göteborg med halsont. Men det hindrade inte mig, nu skulle vi äntligen åka! Landade i Stansted med sol och värme, tog ett otroligt varmt tåg in mot London, checkade in på vandrarhemmet och Ätnligen var vi tillbaka i vårt kära London. Både Huong och jag har en stor kärlek dit. En dag ska vi bo där :P

Redan första dagen gick vi på musikalen "we will rock you" med Queens. Måste bara älska dem, de är så bra. Helt fantastisk musikal. Önskar att det var lite billigare, då skulle jag se hur många som helst! Första låten, I want to break free, det ryckte till i hela mig och för en kort sekund kunde jag känna mig själv stå där uppe på scenen och sjunga. Tänk om man var så begåvad!

Sen blev det mycket promenader såklart, det blev ingen träning denna vecka i London, men vi gick säkert minst 4 timmar om dagen. Såg en till musikal, gick på bio, Shutter Island, den tyckte jag bra om. Skulle kunna tänka mig att se den igen, läskig film. Gärna i ett mörkt rum, men någon som räddar mig ifall jag blir rädd, haha.

Vi åkte båt på Themes. Det var sol och varmt när vi satte oss, ju längre bort från The eye vi kom desto mer moln, blåst och även små regndroppar kom det. Blev lite kyligt. Trevligt ändå. Skönt att sitta ner och vila benen en stund.

Jag hade stora problem med mitt handbagage. Trodde jag hade för mkt vikt. Fick vara max 10 kg, vägde den på Stansted och den vägde 9.4, puh tur! Köpte lite kläder, två jackor.. billigt värre på Primark! Lite cd skivor också. Mkt billigare där så pass på.. så nu är jag pank, hoppas på pengar på torsdag!

Efter att underbara mamma hämtade mig på tågstationen igår slängde jag mig i sängen och somnade gott några timmar. Fick maten serverad, Lyx och begav mig sedan ut på cykel i det regniga vädret mot Daniel. Trevligt trevligt, Daniel, Gabbe, Jonte, Micke, Alex, Amanda and a few more. Sen drog vi till Statt. Sprang oss nästan dit för att komma in med flyers. Låång kö, men vi hade tur och fick gå in med dem även om klockan var över 23.
Dansade jätte mycket, det var skitkul. Var längesen jag hade så kul på statt. Träffade även Clara, Linn och Linnea =)
Sen gick vi hem , Delade på en pizza, lyssnade på musica tills morgonen. Somnade, fick alla fall några timmars sömn. Vaknade till ett väder utan sol, menmen. Den finns ju där bakom molnen som Daniel så klokt sagt sa. 
Toppenvecka!!!♥

Här kommer några bilder. Laddar nog upp fler en annan dag. Klicka på bilderna

Sofies katt söta Alfons
 Göteborg


Vackra Huong
Sushi på rullande band... sådääär

Vårkänslor en varm vårkväll på Trafalguar Squeer, love is in the air

Idag var jag lite kreativ också. Gjorde denna tavla. Känns som det fattas nåt.. men får la se, kanske passar den i mitt soon to be egna hem =D


Ja, jag hade tänkt lägga mig tidigt för att jag ska upp och jobba i morgon, men det sket sig visst.
Så jobb 8-16, sen blir det nog indoor walking och combat, om inte hostan hindrar mig!

Hoppas ni haft en lika bra vecka som jag, sov gott. Sådär, nu var inlägget äntligen klart ;)
Puss


Life is good

Denna helg har varit en underbar helg. I fredags var det 20-års fest för Erica och Jenny med trevliga människor.
Lördagen bjöd på en återträff med Sofie som var hemma från Göteborg, Linn som var barnledig och Petra. Hemma hos Linn bjöds det på massa god mat och alkohol till det.
Många djupa samtal, många härliga skratt men framförallt massa dans och sång. Detta fortsatte vi med även på statt där det var disco tema. Sen gick vi åt olika håll. Själv hamnade jag på efterfest/eftersnack, även där brukar det bli djupa samtal, men som vanligt höll vi oss mest till mat. Prat om mat! Fick se en otroligt duktig konstnärlig ådra hos Daniel. Mycket duktig =)  (y)
Härlig helg med vännerna jag tycker om mest!♥

I morse vaknade jag av att mamma sprang runt på övervåningen, redo att bege sig till Paris. Möttes av ett otroligt tråkigt snöväder i Karlskoga. Kl 13. begav Sofie och jag oss till Laxå för att sen ta tåget till Göteborg där jag befinner mig just nu. Här möttes vi av mycket mindre snö och massa härlig sol ! Proppmätt. Sofie hon har en duktig kille. Han väntade oss med söndagsstek och hasselbackspotatis. Otroligt gott !!!
Inatt sover jag hos Sofie och Fredrik och i morgon hos Huong. För på tisdag då är det dags att bege sig LONDON Med Huong !!Wiiiee ^^

Kommer hem på fredag, så det blir nog inga uppdateringar under veckan. Ska ta massa bilder. Så kika in då!
Ha det så gott, för det ska jag. Sakna mig inte för mkt. Och Daniel, ta hand om min gitarr ifall jag störtar med flygplanet ;)

Puss!

Liksom

AA, idag tänkte jag liksom börja med att liksom visa vad jag typ hade på mig idag för det är ju såå jag. Hö hö.

Tröja, gammalt inköp från Gina Tricot, den är blå, liksom

Leggings
, sletna gamla leggings med hål i och nu även vit målarfärg på som jag målar möblerna med.
Från Gina Tricot, liksom

Hood tröja, inhandlat på BIKBOK oxford street London, den är brun, liksom

Intressant va? Neeej, skämt å sido.

Gissa om jag var trött när klockan ringde 07.00 i morse. Snoozade nästan till klockan var 8 och Sofia skulle hämta mig. Upp fort som fan och iväg till måleriet i Degerfors. Idag har jag hunnit med att slipa och grundmåla alla fyra stolarna =)

Efter lite slit i verkstaden bar det åter hem till stora Karlskoga, alla fall om man jämför =P
Hem och försökte duscha bort all målarfärg som så konstigt nog hamnade på mig och i håret Igen!
Ner på stan och fika med Sofia och Emma pemma! Jättekul! Fick sällskap av Anna och Vincent och även en Magnus, fotoMagnus som jag kallar honom. http://www.muhrfoto.se/ Kolla in.

Ikväll blev det easy line, var nog en månad sen. De hade hunnit ändra tiderna.. så jag trodde det började 19.55, vilket inte stämde, SÅKLART!
Kom försent, 19.45 var det visst oops.. hann bara med ett varv.. klant! Men Sofia kom också sent, inte bara jag. Haha

Samma sak i morgon... Måla i Degerfors heeeela dagen, om det inte dyker upp nåt roligare. Sen combat och indoor walking på kvällen =)


Vi år en god fruktsallad med keso till och hårt bröd, en god frukost!



Och såhär ser det ut so far. Det ska bli så fint i min lägenhet 6,5 veckor kvar. Hihi nedräkningen fortsätter ^^
Haha, Vera skulle verkligen vara med överallt hela tiden, hon ser en aning ansträngd ut på den stora bilden i Sofias knä, haha!!

Idag har jag trott att det var torsdag hela dagen tills jag kom på att fan, det är ju två dagar kvar tills fredag. Då blir det matlagning med Daniel och Maria, sen 20 års firande hos Erica och lördag bjuder på en härlig kväll med Linn, Petra och min Sofie. Sen blir det discotema på statt, dance... all night long!




Ja, det var min dag för er som var intresserade
Massa onödigt vetande;)

Tidigt i morgon med. Sov gott mina vänner

Puss


Ny karriär?

Jag och Sofia började dagen med en lite kylig men skön promenad i morgonsolen.
Sen hyrde vi släp. Som JAG körde, japp. Ni hörde rätt. Riktigt stolt över mig själv, det händer inte ofta. Körde felfritt, krånglade lite fram och tillbaka när jag skulle backa, men övning ger färdighet ^^

Men jag behövde ju bara köra i lilla Degerfors. Det finns ju de som behöver hjälpa syskon och respektive att flytta. Vilket innebär att köra bil i en stad med lite fler gator och lite fler enkelriktade skyltar. Det vet du vännen. Du är för rolig =)

Hur som haver. Sen åkte vi hem till mig och packade ner allting som skulle med till Sofias pappas gamla målaraffär, se mot storstaden Degerfors. 

Bland allt slipdamm och målarfärg sprang lilla Virpan runt och ville ha uppmärksamhet lite då och då. Men när slipmaskinen sattes igång sprang hon gärna iväg en bit... den kunde ju vara farlig.
Nu kommer ni bli förvånade.. jag lyckades inte bara måla möbler.. utan även mig själv... när jag duschade efter combaten ikväll upptäckte jag även att jag lyckats fått färg i håret :O 

Det tog en evighet att slipa en stol. Hann bara grundmåla en. Men i morgon kommer Sofia och hämtar mig redan kl 08.00 för en promenad i Degerfors och sedan back to work.

Lite såhät såg vår dag ut i bilder






Och nej, jag ska inte byta yrke. Det var på tok för jobbigt att slipa bara en stol. Så det skulle jag få problem med :P
Vi skrattade alla fall en hel del när vi skulle få på och av släpet på bilen. Tur att ingen såg oss :P

Hoppas jag hinner lite mer än slipa och grunda i morgon!

Tidigt i morgon. Sov gott
Puss

 


Tjohoooo

God morgon =)
Sol idag med, yes!

Igår började jag dagen med en skön långpromenad. Solen sken så skönt på mig att jag inte ville gå in, senare körde Sofia och jag indoor walking och på kvällen begav jag mig åter igen till träningslagret för lite combat. Varning för beroende!

Så idag när klockan ringde 08.00 var jag lite seg. Men nu har jag drukigt min frukt smoothie och vaknat till. Idag får jag sällskap av Sofia på min morgonpromenad, och Virpan såklart^^

Sen ska vi hyra släp och åka in till hennes pappa i Degerfors. Slipa och måla möbler, flitiga minsann.


Om EXAKT en vecka befinner Jag mig tillsammans med Huong på flygplatsen skulle jag tro vid denna tid.
Ska bli så skönt att komma bort, och träffa Huong också. Var ju inte igår! Vi ska ha så kul =)
Komma bort från Karlskoga. Snart flyttar jag också!

Nej, nu ska jag ut!
Ni med tycker jag, när solen är framme, passa på!




Puss


Maybe I will tell you all about it...

...when I'm in the mood to lose my way with words


didn't have a camera by my side this time
hoping I would see the world through both my eyes
maybe I will tell you all about it when I'm
in the mood to lose my way with words


Tänk: its all in the eye of the beholder
Tänk...

Don't be reckless with other people's hearts; don't put up with people who are reckless with yours
- I know I know.............


3x5, You should have seen that sunrise with your own eyes

God Morgon!
Själv vaknade jag 06.30 i morse. Jättepigg. Tror jag kände på mig att det var sol idag och måste upp!
Somnade som en stock igår efter att först ha tränat combat och sen badminton efter det. Gårdagens morgon bjöd på en mysig fika med Phuong, Nina, Maria och Clara♥
Som vanligt skrattade vi mer än vi pratade =)
Tror nästan vi skrattade mer medan vi spelade badminton på kvällen, snacka om att träna magmusklerna ;)

När ja vaknade gjorde jag mig en fruktshake, så gott. Idag blev det lite banan, hallon, passionfrukt, apelsin och ananas.

Eftersom att himlen är blå och solen varm idag så gick jag ut på en timmas långspromenad med John Mayer och Shakira. Främst med 3x5, Love song for no one, Las de la intuición och Dia de enero. Förstår ju inte riktigt vad hon sjunger om, men jag gillar låtarna ändå ^^

Hemkommen från promenaden skrek min mage efter frukost så det fick bli en riktig brakfrukost, mums =)

Och sen till sommaren så är frukten sådär supergod. Då blir det inga frukostar i mammas trädgård. De får bli på min egna balkong! Bara 7 veckor kvar!

Snart ska jag hänta mamma på jobbet. Växla till lite pund och kolla på tapeter tror jag.
Tonight, vad händer. Jag vet inte. Vin och vänner, kanske tänker vi oss till brickan.

Gå ut!
Solen skiner!
Puss


I wanna be the one...

...to walk in the sun,
oh,girls, they wanna have fun !

Det var en av låtarna som fick mig att röra på benen lite extra när den pumpades ur högtalarna på högsta volym under indoor walking passet idag. Härlig låt!

På förmiddagen var sofia och jag ute på äventyr, efter det kom vi hem och var ute på en härligt snabb långpromenad. Trots det otroligt trista vädret vi haft idag. Jag började nästan bli bortskämd med sol!

Hittade en gammal vårjacka som jag köpte för två år sen som jag virade in mig i idag när graderna låg mellan plus och minus.

Måste visa bilden jag tog. Fina vinklar, eller inte. Magen ser stor ut. Min panna är en halvmeter lång och min fot en centimeter kort och ingen hals. Konstaterande, att detta inte var den skönaste vinkeln för mig. haha

 Klicka På Bilderna





Här är några av alla de bilder jag tog i London när jag för en kort period i mitt liv, men en av de bästa var bosatt i där. De flesta är från Portobello Road Market, som ligger i Nothing Hill området. Träffade en jättesöt tjej som hetter Victoria från Australien på mitt hostel. Tillsammans begav vi oss dit och mötte upp några av hennes vänner som också var på resande fot. Victoria, längst tills vänster på gruppfotot utanför The travel bookshop från filmen Nothing hill, som jag för övrigt tycker är bra. Annars är det bara härliga människor som tillsammans bildar en fest av diverse godsaker. Paella blev dagens lunch för mig såklart. I love!
Portobello Road Market är världens största marknader för antikviteter. Det brydde inte jag mig speciellt mkt om utan fokuserade på blommor med fina färger och mat såkalrt.

Med det sagt blir det nu bingen!
I morgon blir det frukost med Clarry och Marre ;P

Buona notte a domani
Bacio


Catch me if u can!


Wooo soola har varit underbar mot mig idag. Har varit ute på en lång skön promenad med min mp3. Höll på att trilla om kull ett antal gånger, men hade turen på min sida.
Har gjort lasagne. Handlade, länge och väl får man springa på ica, hittar inte. Mkt frukt, det blev tungt. Tur att jag är stålkvinnan! Moahaha

Sen när jag kom hem hade jag glömt en av de viktigaste grejerna för att få till lasagne. Nämligen lasagneplattor! Tänkte en kort stund göra egna, men den tankern försvann fort. Däremot ska jag göra toretelli nån dag!

Nu ska jag iväg och hoppa omkring på träningslagret i form av combat.

Hej så länge
Puss

Desire


Jag vill tillbaka. Jag vill bort. Ett par dagar nu, vem vill följa med mig?





Tänk om min hjärna kunde samarbeta med mitt hjärta. Att jag fick bestämma vad hjärtat skulle känna.
Skulle för övrig också vara skönt om jag kunde stänga av min lilla hjärna ibland och slippa tänka på allting, vända och vrida på minsta detalj.


Bianco

Det är väl ingen som har missat...? Att det är vitt överallt!
Idag fick jag njuta av lite sol.

Idag säger jag grattis till min kära vän!


Skulle gärna ha lite verde färg nu

Eftersom att jag så duktigt tvättade min Mp3 förra veckan, tv ggr! Så har jag köpt mig en ny. Ska vara mer rädd om denna :/ Trevligt att ha när jag går promenader.

I morgon bär det av mot Skara på dessertkurs med jobbet. Det ska bli riktigt roligt. Äntligen någonting kul som händer. Hoppas den är givande. Så nu blir det sängen, upp tidigt!

Mysigaste rösten har John Mayer. Just nu har jag fastnat för "your body is a wonderland"
Har ni inte lyssnat på honom, så är det ett måste, skön blandning mellan jazz blues och lite pop.

Och du, jag...ja

God natt
Puss

 


Solmogna päron

Det vill jag ha. Päronen i vår trädgård. Mums!


Min frukost. Jordgubbar, apelsin, banan och lite mjölk. Gott gott!

Jag har tråkigt! Borde kanske börja packa lite nu. När jag börjar jobba har jag nog inte tid att packa massa...
På onsdag bär det alla fall av till Skara på dessertkurs med jobbet. Ska bli roligt.
Annars har jag bara combaten att se fram emot idag och det är långt kvar :/

Puss

 


RSS 2.0