Naturens konst



God natt

Min egna

Det blåser nästan storm ute. Visste jag inte att det blåste så skulle jag tro att det spökar i huset som det knakar och låter överallt. Fast det gör dte nog ändå.

Idag har jag köppt en soffa. Bra va? köper mig en soffa innan jag hittat en lägenhet. Vill ha eget väldigt snart nu känner jag.
Fin va?


Bild tagen från jysk.se

Som vanligt jobbar jag ganska mkt. Det är ju toppen, inte alla som har jobb. Festligheter i helgen på labbsand, jobb alltså, maten blev kanon. Vi håller ställningarna medan chefen är i London. Jag vill också dit, snart känner jag. Kanske skulle ta och flytta, vem är på?
Ta med mig min soffa dit istället...

Är lite inne i hösten, visst är den underbar, men blir man inte lite deppig här och där ibland...
I morgon är det måndag, jobb och träning igen i form av combat. Hade hoppats på nytt pass snart, men det ser mörkt ut...

Sen vill jag avsluta med att skicka en kram till min sofie, eller ja det är väl fredriks sofie, men alltid lite min som fått tråkiga besked ett tag. Slut på dem nu hoppas vi. Kraam!


Hej

Dålig Update av mig. Jobbar och tränar mkt så jag hinner inte med detta så mkt. Har massa bilder jag vill lägga in. I morgon är jag ledig. Då ska jag göra en massa saker som man inte annars hinner, tror jag.., Så finns det tid över ska jag göra ett bättre försök..

Nu säger jag god  natt!

RSS 2.0