Semester

Hej mina vänner!
I tisdags gick vi upp 01.30 och körde mot Göteborg, landvetter. Kl 08.00 gick flyget.. med lite förseningar en halvtimma senare. Landade i sharm el sheikh runt 14.30 och kom inte till hotellet förrens kl 16. Meningen var att Nicklas skulle möta mig på flygplatsen. Men eftersom det blev mkt förseningar var han tvungen att åka tillbaka till hotellet för att ta hand om sina nya gäster. Men kvar väntade åsa och deras agent på mig.
När jag kom till hotellet möts jag av en sjukt snygg och brun pojkvänn som jag har längtat ihjäl mig efter. Vilken lycka!
Senare på kvällen åkte vi in till närmsta by nama bay för lite mat.
Onsdagen som följde hände någonting ovanligt här. Det regnade, åskade och blixtrade som bara den! Det händer högst 2 ggr per år här och betyder förståss tur för golfbanan i just vattenpengar.. men i övrigt blev det översvämning runt om kring i staden. Igår regnade och åskade det inte men vädret var betydligt svalare än vanligt. Följde med Nicklas till banan och som tränare åker han runt och ser till så alla har det bra ibland. Nicklas hoppade in i en boll på tian tror jag... sen tyckte de att det var dags för mig att spela lite, så jag var med på tre hål. Det gick bra, 8 slag på tre hål, bogy,bogy dubbel tror jag det hette, haha! Det var roligt, när det går bra.
Alltså, inget solande fram tills idag! Jag som vill bli så brun, tur att jag blir det fort. Har legat hela dagen idag och ska ut snart igen, lite färg har jag redan fått till kvällens nyårssuppé här på hotellet.
Tänkte lägga upp lite bilder, men det verkar som det bara var Nicklas som fastnade här.
Ha en underbar nyårsafton och gott nytt år!
Puss och kram

Tja

Snabbt inlägg..
Klockan är alldeles för mkt. Ska göra mackor till resan när vi blir hungriga påväg ner till Göteborg. Sen en dusch. Packning, DONE.. bara sista som jag kan packa när jag ska åka.

Nästa inlägg blir från Egypten!

Ha det bra i kylan ;)

Just ja, mobilen lämnar jag här hemma.

Puss och kram

I morgon åker jag!









Lite av julafton 2010





Och så lite random bilder från Grythyttan =)

God natt



Ciao

Julafton är över för i år, längtar inte driekt efter nästa. Nyårsafton får jag spendera med min älskling♥
Idag mår jag fortfarande dåligt. Huvudet värker, liksom halsen, hostan och febern är kvar. Får göra ett tråkigt val att stanna hemma ikväll. Vill inte smitta ner de andra och inte heller sitta där och må dåligt. Jag hade gärna träffat dem innan jag åker. Som tur är finns de ju kvar när jag kommer hem :D

Tack även fast jag inte kan vara med Maria och Daniel som ordnat så bra ändå!

Eftersom att jag är sjuk är det tv:n som rullar. Öppna min bärbara hårddisk. Hittade massa roliga bilder som jag tänkte dela med mig av. När Maria och jag bytte mapp, så hon fick mina bilder och jag hennes :D






Balen 2007





Resa till Sthlm med klassen nov 2006













Studenten 2007









Karin hade just fått körkort och vi var på äventyr till varamobaden som var en fantastisk vacker plats och så besäkte vi även vingåker factory outlet..

Tack och hej för mig

Bara tre dagar kvar tills jag får en kram av min goding, wiiie :D

Puss puss


Buon Natale

Solen strålar och himlen är blå på julafton. Har hört ryckten om att termometern i morse stod på -18... hoppas den sjunker lite under dagen. Eller skit samma förresten, jag ska ju inte vara ute alla fall.
Är nu på självaste julafton naturligtvis sjuk. Ont i halsen, huvudet och feber.. kul. Men jag är glad ändå =)
Har så mkt roligt som väntar, hoppas jag är frisk bara.. får se blir nog en lugn kväll för mig i morgon för att spara på mina krafter.

Gjorde mitt bidrag till "julmaten" igår kväll, västerbottenpaj och nu har jag just gjort klart kladdkakan med nätter och choklad i.. hoppas det blir gott.. och framför allt, hoppas JAG känner vad det smakar =)

Just ja, skulle börja packa lite smått.. började med att lägga i min kudde. Ja sen var den full. Så jag får chansa och hoppas på att jag inte får nackspärr om jag inte tar den med mig. För det är högst troligt.. jävla känslig rygg
:(
hm, ja det är ju kudden eller kläder så valet blir ju inte så svårt, ja vi får se två veckor är ju ändå två veckor.

Har alla fall packat ner nicklas julmust, pepparkakor och skummtomtar.. Det tar också upp halva väskan ;) haha

God jul på er. Snart ska familjen samlas hos kusin Anna..

God jul puss och kram
 
ps. 4 ds.


5

Lika bra att ha lösen ett tag till.. det är ju en del som läser, men ingen som skriver nåt alla fall ju :(

Idag har jag sovit, skulle gått till ams, men så blev det inte.. känner mig ännu sämre ikväll och febern har smygit sig på. Typiskt eller vad. Brukar ju inte vara sjuk och blir jag det så är det bara någon dag, så jag hoppas det är borta när jag vaknar i morgon.

Var och handlade inför julafton med anna, wille och mamma idag, herregud vad folk det är ute såhär års.
Har snart handlat alla klappar.. köpte en liten sak åt sofia och conny, men mer som sen inflyttningspresent.. men den är borta.. jag har tappat bort den.. eller glömt den i någon affär.. för i bilen hittar jag den inte... får titta i morgon när det är ljust... suck

Ja, så har jag inte köpt nåt till nicklas än.. men han får ju världens bästa present, mig! Haha eller fan det var ju han som betalade biljetten.. så.. aa fan :P
Tur att det är 5 dagar bara, längtar ihjäl mig!!!!!!!!!



-25 idag, burr..

god natt
puss


Lucia

När jag var liten brukade alltid mamma och jag gå upp lite extra tidigt på lucia för att äta en mysig frukost ihop med tända ljus och titta på årets lucia.

Men det är inte anledingen till varför jag sitter uppe såhär tidigt på en ledig måndag. Jag har för många tankar i mitt lilla huvud som inte lät mig somna om. Har ätit lite frukost och ska snart gå och lägga mig så jag kan sova gott ett par timmar till, för sömn är en bristvara när jag jobbar 3/4 av dygnet.

Tråkigt att vakna upp själv. Jag har alltid tyckt om att sova ensam, men det ändrades ganska snabbt så fort jag träffade Nicklas♥ mysigare finna inte!

Nej, dags att sova



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


RSS 2.0