Skål

Lördag kväll...
Vilken lyckad kväll. Jag hade skitkul.
Så kul har jag inte haft på länge nu. Allt var så bra, perfekt fylla, nästan liite mycket... men det gör inget ;)
Mina vänner, mina alldeles egna vänner :)
det är ju kul med nya också på skolan och så, visst, men de "gamla" äger fortfarande mitt hjärta <3
Kvällen gick så fort, man har liksom mer att prata om nu för tiden, när man inte ses varje dag och kanske blir irriterade på varandra osv. Man uppskattar vänskapen mer nu måste ja säga :)

Kvällen började hemma hos Phuong med faktiskt, gott vin och vodka^^
Pratade om dåtid, nutid och framtid. Att prata minnen är en höjdare, nåt man varit med om tillsammans :)
Sedan fortsatte färden till statt.... jääj halv tolv, knappt en människa där kände jag. Vi skyndar till baraen, teuqila!! (stavning?) Sen bar det av till dansgolvet, inte så många där, men helt plötsligt blev det smockfullt..... men det är ju kul ^^
Sen blev det genast baren igen en till T :) sen dansgolvet, ooooooooj vad det snurrade ^^ men det var perfekt :]

Påväg hem, fan vilken skoskav, det gjorde förbannat ont! men jag lyckades halta mig hem, provade med att gå i strumporna bara ,men det va ju så blött så det bara plaskade. så nu hade jag skoskav, med genomsura strumpor istället.. bra kim, bra.
Sen stod clara och jag och pratade lite, eller ett bra tag :P tiden gicj så fort igår. Men det är väl som man säger. "Tiden går fort när man har kul" ^^
Somnade jättesnabbt och vaknade inte fören 12.

Tack alla mina goa vänner för en lyckad kväll, ni är helt underbara !


     
      Skratt^^                 Goast!         Divor? (nej,inte våran stil...)    Rent, det bästa sättet att bli full ;) och vatten såklart!


New Shoes

And than it hit me, bang!
Lyssnade på Patricia, från idol ni vet. Låten hon sjöng kände jag igen, kollade upp det, -last request.
Jag är kär i hans röst! Sänd från ovan, vilken otrolig känsla man får när man lyssnar på hans låtar. Detta vänner, detta är musik, jag rekomenderar starkt:
          
                  




image10

 Paulo Nutini, "These Streets"  måste köpas in. Jag ladda ner, men musik som den, måste man ha i original. Det finns inget annat!


image11


Skulle även vilja rekomendera Maroon 5 "I won't be soon before long"



So long...


rubrik?

Idag vaknade jag halv tolv, gött!
Idag är det örebro dagen, men jag hoppar den pga att det blir lite krångligt, att jag vill vara hemma och inte flänga runt som jag gör jämt annars och för att bara vara. Hade planerat in att kunna kö combat idag, jag combatade ju i tisdags, det skulle jag kanske inte ha gjort, för då kanske jag hade varit bättre nu, istället för att vara sämre. Det är så typiskt, så fort man är lite "ledig" så ska man bli sjuk. Imorn är jag också ledig. Men de har ju iof börjat med combat på söndagar nu, så tills dess ska jag väl vara frisk.
Idag, eller imorn tror jag, åker anna till grekland. Ja, jag är avundsjuk ^^ ligga och glassa på stranden är ju aldrig fel^^

Mina dagar går lite som en berg och dalbana. vissa dagar känns allt skit, jag är korkad, jag är ensam och utanför. och andra dagar är allt skitbra, inte för att nån skiter i mig, det är bara det att man känner sig ensam, eftersom att man pendlar..
Som igår, då var det en bra dag.
Började 09.00 i gastro, satt till 12, sen var det lunch, mmm svensken och dansken, bör provas av alla, SUPER god mat, jag lovar! Sen var det semenarium till halv tre. Efter det provade anna och jag kockkläder, haha, det va hysteriskt roligt. jag kan ju nämna som en parentes att många va ute kvällen innan och anna var en av dem så hon va inte riktigt på hugget igår, haha trög hjärnverksamhet. Men det var ju bara roligare för mig :) tack för ett gott skratt ;)
Jäss, så 930:- för busskort
600:- för 11 lunchar på svensken och dansken
ca 1400:- för div kockkläder... pengarna rullar på.... det är väl tur ändå att man är miljonär ;)  (tänk om...)

Ja, det jag skulle komma fram till var alla fall att gårdagen slutade väldigt roligt. Jag hade ju glömt att min grupp hade vunnit ett pris från första dagen då vi hade stadsvandring. Vi vann fäljande;
Att sitta längst fram i gastro och bedömma kärarna Jesper och heinz när de battlade i de upphöjbara köken. Det va så jävla kul, de var underhållande, det luktade gott och smaken var helt underbar. Allting var gott, men en vinnare var ju tvungen att utses, Jespers kykling var det som var avgörande, jag måste nog säga att jag sällan smakat sån got kykling. De två timmarna bara flög iväg.
Meen sen hade jag ju ett litet problem. sista bussen går 16.20 så... jaa. som tur är så har jag världens goaste mamma som kom och hämtade mig, tack mamma. annars hade jag missat det roliga :)

Nu ska jag gå och duscha och åka till kron för att köpa fika och vidare till moster linda för att träffa hundarna, anna och wille :)

so long

image9
Måltidens hus

Kaos?, misslyckad? glad? allting!

Lite självömkan...
Började dagen uppe i grythyttan, som nu är en vana. Det börjar bli riktigt jobbigt att köra så mycket, imorn tänkte jag prova med buss.
Alla fall, började dagen kl 09.00 i gastro, där första föreläsningen handlade om "Vetenskap och kunskap" föreläsningen hölls av en filosof..... shit, är jag tillbaka på gymnasiet, där man ska diskutera "vad är kunskap" ?
Nej då, inte alls, bara värre, jag måste bokstavligen ha format mig till ett frågetecken. Detta får mig gensast att fundera på om jag hör hemma på universitet? Visst, ge det lite tid så är du snart inne i det... Hm
Jag kan inte beskriva hur jävla dum och korkad jag känner mig. Jag har en förmåga att kritisera och nedvärdera mig själv, har alltid haft kommer troligtvis alltid att ha. Så ja, så ska man diskutera med grannen, ja och jag har så mkt att säga eftersom att jag förstår allt så bra! Ja, jag kanske tycker lite synd om mig själv, men jag känner mig totalt jävla värdelös...!!!!! Jag vill ju för fan laga mat, inte lyssna på nån filosof doktorant.. och det roliga är att vi ska göra en skriftlig sammanställning på föreläsningen också, lycka till då!

I torsdags var det debutant middag. En sån slags middag annordnas bara ca tre ggr per år i Sverige, blev vi varse. Jaja innan det hade vi fått undervisning i vett och etikett, av Carmen Berg. Helt fantastisk skön kvinna btw. Spanska och sprudlande av energi berättade hon bestämt men skämtsamt om vad man fick och inte fick göra.
-inga armbågar på bordet
-inte äta när någon annan pratar eller håller tal (när fan ska man få i sig maten då?)
-inte sitta som en slas, rak i ryggen
-absolut inte prata politik, religion, arbete, sjukdommar osv (jaa, och min första tanke, som säkert är er första tanke är, jaha vad finns det kvar att prata om? Vädret?, funbkar alltid.!
-det första man måste göra när man kommer till tillställningen är att artigt hälsa på värden med fraser som:
- Så trevligt... eller Så intressant... osv
-skåla inte till aperitifen, vänta till varmrätten, ja jag kan hålla på länge till....

Jaa, det är så många intryck och så många känslor som sliter både kroppen och knoppen i stycken. Kaoset är totalt! Jag har träffat några goa tjejer att hänga med, men eftersom att jag bor kvar här i karlskoga ´känner jag nog att jag hamnar lite utanför gemenskapen alla fall. Att det äter middag tillsammans på kv'ällarna, kollar film, går till pubben. Ja, mitt slutgiltiga beslut kommer att bli, att nästa år går flyttlasset till grythyttan, då blir karlskoga storstan ;)

Nee, nu ska jag gå ut och gå med hundarna för moster är sjuk i lunginflammation så jag tänkte göra lite gott idag, känns som att jag behöver vara ute lite efter att ha varit i gastro från 9-16,30!
Sen blir det till att röra lite på fläsket, tänkte köra lite combat, har ju varit sjuk så jag måste komma igång.

bye bye...

Sahara hotnights äger!

Haha fan va bra dom är! De va sjukt bra igår på Borggården, jag stod naturligtvis längst fram och knuffades^^
Jenny kastade sitt plektrum på marken, och vem fick tag i det, haha jaaaaaaaaaaag!

JÄSS!

RSS 2.0