kvälls tripp

Idag blir det ett till inlägg.
Var hos mamma förut och fick mat. En av mina favoriter. En mustig soppa med fläsklägg, avori ris, kidneybönor, selleri, tomater och ja, massa gött, italian.



Jag var faktisk duktig och städade riktigt fint här hemma. Skrev ut lite egentagna bilder och hängde upp på väggen =)
Sen åkte jag som sagt till mamma och efter maten följde hon med mig ut när jag fotade lite. Snällaste mamma.

Ska snart kolla på en film tänkte jag. Sitter ensam här hemma. Nicklas är i Örebro. Till veckan blir han borta på kurs. Men det är väl lika bra att vänja sig.. Vad är fyra dagar mot ett halvår. Det blir bra, får se fram emot när jag ska hälsa på.

Nu blir det att se en thriller, vilket jag älskar. Men det är ju lite läskigt så lite sällskap had einte varit fel :P

Hur som...  här är några pics











Världens bästa mamma♥


Rain

Regn och åska i sybios.
Synd att sommaren är förbi, men jag längtar efter de höstdagar solen skiner på alla vackra färger. Då åker kameran fram.
Hösten kan bli en gnutta ensam då min kärlek kommer åka bort. Om lite drygt en månad befinner han sig i Egypten.. eller ska jag kanske säga Egyptien som både Sofie och Maja Högberg säger :P

Ett halvår. Planen är såklart att jag ska dit i vinter när jobbet ligger på is.
Vore också kul att besöka mina nyfunna släktingar i Breda Di Piava i vinter. Tänk vad mkt jag skulle göra om jag var rik!

Min helg har varit ledig i både Karlskoga och Mårtenstorp. Väldigt ledig. Har inte gjort mycket mer än sånt där som att betalat räkningar tvättat och nu har jag "bara" städningen kvar.
Om ni inte visste det så hatar jag att städa... Jag älskar att ha fint och rent, men fan att ta sig dit :P
Finns ju så mkt annat roligt att fördriva tiden med, skulle vilja baka, måla, sjunga, spela gitarr, skapa. Men det är  ju trevligt med ett rent hem så jag borde gå härifrån och städa NU.

I veckan fortsätter jobb och förhoppningsvis träning denna vecka med. Haha var helt slut efter att tränat två dagar förra veckan. Tufft när jag avrit ifrån två månader. Hoppas jag har bättre tid nu att träna. Golfsäsongen börjar ju lägga sig lite.

Nej, nu ska jag nog...

Puss


Tag vara på ikväll

Emma tyckte det var dags för en ny, så varsegod Emma =)


Även fast jag hade texten framför mig sjöng jag fel.. men skit samma :P


Helt slut efter mkt jobb, men mitt skärsår på fingret har läkt och nu kan jag spela igen =)

Ciao
puss

Idag vaknade jag av en puss och att solen tittade fram. Underbart!
Tänk vad kärlek och lite sol kan göra.

I lördags blev det en 15 timmars dag på jobbet. Är nog fortfarande lite trött. Var mkt att hålla reda på. Jag slipade min kniv och satte igång och skar, fort fort, så fort att oj, det där var inte paprikan jag skar i fan. Alltid skär jag mig i samma finger. Nu lät det som jag alltid skär mig, så är det inte, men alltid när det blir rätt djupt så är det samma fingerfan. Så nu är jag faktiskt lite ledsen, nu kan jag inte spela gitarr på ett tag, igen! Sist jag skar av en bit av fingertoppen kunde jag inte spela på nästan två år. Men så lång tid tar det inte nu.

Tur att jag bara ska sjunga på Sandras (chefens) bröllop och inte spela gitarr!

Igår var både jag och Nicklas lediga, händer inte ofta. Så vi sov länge och väl, sen åkte vi till Grythyttan för en rundtur där jag gått i skolan. Köpte neeringsglass, mums! Åkte in i skogen och tittade på den fina naturen bland alla berg av skiffer, tog med oss lite hem också !
Kvällen avslutades med en god pizza!
En helt underbart mysig dag♥


 NÖJD!
Jag bestiger berget
 Hittade en groda, men den behövde jag inte kyssa för jag har redan min prins!

 

Nu blir det jobb!
Ciao


Åska




Jag tog många kort, men inte många blev bra, de rör sig hela tiden, såklart.
I morgon väntar en långpanna och halsontet har inte försvunnit, hoppas jag vaknar i morgon utan ont. Annars har jag försökt vila så mkt som möjligt idag, åkte in till Örebro och åt med Nicklas♥

Fick låna en brödrost så nu har jag ätit rostat bröd med marmelad, mums!
Åskar och regnar gör det och Nicklas är i Örebro.

Nu blir det film eller bingen.
Puss


Snabb titt

Tjena!
Idag har jag varit välförtjänt ledig efter långpannan igår. Följde med mamma till k-hamn och hämtade de fem hönorna hon och matta slitit med att bygga hönshus till under sommaren. Så himla söta är de.
Gertrud, Hedvig, Stella, Sigrid och Astrid, som är min favvo. Urgulliga!

På landet där vi hämtade dem fanns hur många höns och tuppar som helst. Kommer fler bilder men här är en jag lyckades fånga när han smaskar på en mumsbit.
Nu styr jag mot Lanna, god natt.



Ciao

Ciao

Idag har jag en riktig tänkardag. Gårdagens kväll spenderades på red brick med öl, maria, daniel, phuong och min käresta. Träffade även Micke och Gabba, var kul att ses, var ju hundra år sen...


Nåväl, eftersom gårdagen blev lite sen resulterar det i att söndagen blir lite seg. Vaknade med ont i halsen för er som är intresserade, ont i ryggen (mer än vanligt) och nackspärren jag har haft i en veckas tid blivit värre. Resultatet av att sitta ute och dricka öl, kanske.

Inte städa, inte diska, inte tvätta. Bara vara. Sitter och försöker skriva sångtexter, försöker komponera. Men mina ord förblir i mitt huvud när de inte kommer ut rätt. Så åter igen lämnar jag det där.

Såg ett tv program förut idag. Om ni sett på tv 8 tror jag det var. En familj som kommer från England som packat sitt allt och satsar på en dröm i Italien. En olivgård som så småningom ska kunna bli möjligt för turister att komma till. Vilken resa, vilka uppoffringar. Jag bara känner hur jag vill leva i ett gulligt hus i Italien. Nära till levande människor, språket, fina färska råvaror från marknader, kanske till och med min egna trädgård. Njuta till fullo.
Denna kultur är inte för mig. Mina drömmar för mig bort. Det var på tok för längesen jag var i Italien.

Lite funderingar såhär en grå trist söndag...
LIvet är ju trots allt vad man gör det till.


Puss


Tudelooou

Today I've been off to work again. Slut på min semester. Får se om det blir några fler dagar längre fram i höst. Annars rullar jobbet på. Har haft mkt tid att bara vara på semestern. Träffa mina underbara vänner, varit på PIP, festat det var länge sen. Haft många mysiga stunder men min kära, kollat klart på millenuim filmerna, så jävla bra. Måste ses!
Tungt att börja jobba igen, men blir nog tröttare i morgon. Nu bär det av till Lanna.
Fulla och glada Maria och Jag. Phuong är fotograf och vi är påväg mot Clara.
Ha de gott,
Ciao!

RSS 2.0