Smaskens
Här är några av de ca 14 förrätter som gjordes på restaurangen jag var på i London.
Bild
1. Duckegg
2. Sundried tomatoes with mozarella
3. Tortelli
4. Squidsallad
5. Steamed mussels
6. Salmonsallad
7. Sardines
8. Sauteed chorizo and butterbeans
9. Tuna tartar
I morgon lägger jag upp några av huvudrätterna de hade. Jag tyckte det var så roligt att få jobba med färska råvaror. På morgonen kom allting färskt, fisk, fågel, kött. Underbart. Lärde mig att äta bläckfisk, supergott om det är rätt tillagat, även musslor. En annan favorit var sardinerna, MUMS!
Kvällens combatpass satt finfint. Träningsverken blev mer intensiv, men i morgon kör jag på easy line på lunchpasset, träningsverk botas med mera träning, me like =)
Ciao mina vänner xxx
Jättefina bilder Kim! Å det ser så gott ut =)