Hantverksprov nästa

Hej vänner. Idag gäller det. Hantverksprov i dessert. En frys komponent, en bakad och en mousse ska ingå i tallriken och smakerna ska kunnas äta tillsammans och ligga på samma tallrik. För er som känner mig vet också att jag just nu är ganska nervös. 08.45 ska vi samlas i skolan, ombytta och klara. Då får vi reda på utlottningen av vilken ordning det blir. Vem som börjar osv. Jag hoppas verkligen att jag inte behöver börja. Är orolig att jag inte ska hinna köra min glass i glassmaskinen :/   kanske, kan kim få ha lite tur?

Ryktena gick såklart igår eftersom att vi är den sista gruppen om att det var inte sådär jätte många som hade klarat sig. Menmen. Jag gör väl mitt bästa sen har jag gjort vad jag kan för denna gången och nästa gång gör jag det ännu bättre. Ngt jag kan tänka mig att de klagar på är att allting är mjukt. Är ju viktigt att tänka på vilka konsistenser tallriken innehåller. Sen kan man även få underkänt om man serverar glassen när den är för kall, likaså moussen. Hur ska jag veta exakt när alla iskristaller i glassen är borta utan att själva glassen har smält? Är ju ingen glassexpert, även om jag tycker om glass!

Ja, kanske skriver mer senare idag, Nu har jag inte tid att sitta här. See ya later. Önska mig lycka till!

Ciao Bella

Kommentarer
Postat av: Emma

Det där kommer du fixa, du är duktig :D! Och man kan inte göra mer än sitt bästa :)! Hoppas det gått bra för dig iallafall, håller tummarna för det! Kram<3

2008-12-09 @ 15:40:26
URL: http://emmaherlufsen.blogspot.com
Postat av: Maria

Lycka till! Hoppas det går bra:)

2008-12-09 @ 16:20:34
URL: http://midwinter.blogg.se/
Postat av: Fi

Hursomhelst så ska jag berætta något kul!



Smakade på Jam Jams saffransglass i gbg, och din var helt klart godare :)Sådeså!



Så nu spelar det ju ingen roll hur det gick før dig idag. Då du redan ær bæst!



Fast, klart du fixar det dær!

Puss.

2008-12-09 @ 17:55:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0